馃摳 UFC-ster McGregor onthult blessure details: 'Houdt je bek' Nieuws
Nieuws

馃摳 UFC-ster McGregor onthult blessure details: 'Houdt je bek'

馃摳 UFC-ster McGregor onthult blessure details: 'Houdt je bek'

Conor McGregor heeft eindelijk opheldering gegeven over de blessure die hem dwong zijn gevecht tegen Michael Chandler af te zeggen. De Ierse vechter liep een breuk in zijn teen op tijdens een trainingssessie, waardoor het hoofdgevecht van UFC 303 niet kon doorgaan.

McGregor, voormalig kampioen in twee gewichtsklassen bij de UFC, zou op 29 juni in Las Vegas voor het eerst sinds zijn beenbreuk tegen Dustin Poirier weer in actie komen. De geruchtenmolen begon te draaien toen een persconferentie in Dublin plotseling werd afgeblazen.

Al snel werd bevestigd dat McGregor geblesseerd was, waardoor het gevecht met Chandler van de kaart werd gehaald. De tweede ontmoeting tussen Alex Pereira en Jiri Prochazka werd vervolgens aangekondigd als nieuwe hoofdkamp.

McGregor kan nieuwe Bugatti wel vergeten!

Tot nu toe bleef de aard van McGregor's blessure onduidelijk, maar op vrijdag deelde de Ier een uitgebreide verklaring waarin hij onthulde dat hij zijn teen had gebroken tijdens een intense trainingssessie. Ook geeft hij UFC Veteraan Chael Sonnen er van langs die beweerde dat de Ier in een afkick kliniek zou verblijven en zegt: "Chael houdt je bek hoer. Jij tikt af tijdens de Ground and Pound.'

Op Instagram schreef hij: "Man, we waren er echt helemaal klaar voor, dit gevecht afzeggen is hartverscheurend. Ik wil die nieuwe Bugatti zo graag, hoe kan ik mezelf nu verantwoorden om die te kopen zonder die gevechten te doen?

McGregor verpest comeback met domme fout

"We hadden even een concentratieverlies en begonnen aan een trainingssessie zonder volledige bescherming. Ik raakte met mijn teen tegen een elleboog en brak hem helemaal. Het heeft een paar weken nodig, dat is het. Ik kon het tegenover mijn team, of de fans, niet verantwoorden om weer geblesseerd de octagon te betreden. Die wandeling is al eens gezien. De volgende keer moet het, en zal het, 100% Conor McGregor zijn.

"De fans verdienen het en we komen dichterbij. Een klein concentratieverlies en een vervelende blessure, dat is het. Leren van de fout en vooruitgaan. Ik kom hier sterker terug, dat moet wel.

"Ik heb nog twee gevechten op mijn contract staan. Ik heb Bugatti's en nog meer jachten in mijn gedachten. Ik kom om te schitteren. Ik moet gewoon mijn tijd nemen. Want ik heb nog steeds jachten, Bentley's, huizen en al die andere dingen. Snappie je wel h猫? Maar snap je wel wat ik bedoel, ik kom terug. Tot snel. Tot ziens aan de top. Met of zonder Chandler."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws