UFC vechtbaas White haalt fel uit naar Jake Paul: Geen bokser en meer... Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas White haalt fel uit naar Jake Paul: Geen bokser en meer...

UFC vechtbaas White haalt fel uit naar Jake Paul: Geen bokser en meer...

Dana White heeft geen goed woord over voor Jake Paul die hij zeer laag inschat en nu deze tegen Mike Tyson de ring in zal gaan ergens dit jaar maakt hij zich nog belachelijker.

Dat UFC vechtbaas Dana White, Jake Paul niet serieus neemt is bekend, maar vandaag laat hij zien hoe verachtelijk hij de voormalige YouTube ster vindt die ook nog eens denkt te kunnen boksen.

"Ik vindt Jake Paul een domme rukker, die gast kan echt niks en al helemaal niet boksen", zegt White die een goede vriend van Mike Tyson is.

Jake Paul is niks waard

Jake die tegen Tyson de ring in zou gaan ziet de wedstrijd vertraagt doordat de bokslegende op dokters advies een lange pauze moet nemen.

"Laten we eerlijk zijn als die twee tegen elkaar gaan boksen is Mike 58 jaar oud 30 jaar ouder dan Jake. Dit is een gekocht gevecht net als al die andere die hij deed behalve tegen een echte bokser waar hij mlappen van kreeg en verloor", zegt White.

Tommy Fury de jongere broer va boksicoon Tyson Fury straft Jake bruut af."Je zag het toen hij Tommy trof was het voorbij. Jake is een domme rukker niet meer en niets minder", aldus White.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws