UFC-ster McGregor vernietigt carrière topvechter: 'Over en uit' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor vernietigt carrière topvechter: 'Over en uit'

UFC-ster McGregor vernietigt carrière topvechter: 'Over en uit'

Conor McGregor de Ierse MMA-superster lijkt in 2024 wederom niet te zullen terugkeren. Ondanks eerdere uitspraken dat hij dit jaar zou vechten heeft UFC CEO Dana White bevestigd dat McGregor niet in actie zal komen.

Zijn geplande gevecht tegen Michael Chandler dat oorspronkelijk in juni 2023 zou plaatsvinden werd geannuleerd na een gebroken teen. Hoewel er hoop was op een confrontatie in december heeft White aangegeven dat McGregor dit jaar niet zal vechten.

Matt Brown: “McGregor zal niet terugkeren”

Voormalig UFC-weltergewicht Matt Brown is al lange tijd van mening dat McGregor nooit meer zal vechten. Deze overtuiging werd verder versterkt na de laatste vertraging in McGregor’s comeback. “Hij is weg,” verklaarde Brown in de podcast The Fighter vs. The Writer. Brown gelooft dat de kans dat McGregor terugkeert naar de UFC niet meer dan 20 procent is.

UFC-ster McGregor vernietigt carrière topvechter: 'Over en uit'

Volgens Brown doet McGregor het goed om in het nieuws te blijven. En zijn naam relevant te houden, maar hij twijfelt sterk aan een daadwerkelijke terugkeer. De voormalige tweevoudig UFC-kampioen liep een ernstige beenbreuk op in zijn laatste gevecht tegen Dustin Poirier in 2021. Wat zijn comeback verder bemoeilijkte.

Michael Chandler: Een wachttijd vol spijt?

Michael Chandler die al sinds begin 2023 wacht op een gevecht met McGregor bevindt zich in een moeilijke situatie. Na meerdere tegenslagen waaronder McGregor’s blessure en de verplichte wachttijd om weer in de UFC te kunnen vechten. Lijkt het erop dat Chandler minstens twee jaar van zijn carrière heeft gemist. Met zijn 39e verjaardag in zicht in april 2025 groeit de vraag of Chandler uiteindelijk spijt zal krijgen van het wachten op McGregor.

Matt Brown speculeert dat Chandler wellicht terug zal kijken en zich zal afvragen waarom hij niet eerder in actie is gekomen. Hoewel de belofte van een gevecht met McGregor verleidelijk blijft vanwege de potentiële financiële beloning, vraagt Brown zich af of het de juiste beslissing was om al die tijd te wachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws