UFC-ster McGregor wint EK finale gok: 'loopt wel miljoenen mis' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor wint EK finale gok: 'loopt wel miljoenen mis'

UFC-ster McGregor wint EK finale gok: 'loopt wel miljoenen mis'

Conor McGregor is gisteren op zijn verjaardag 1.1 miljoen euro rijker geworden met zijn gok op de uitkomst van de EK 2024 wedstrijd tussen Engeland en Spanje.

Gisteren, op zijn 36e verjaardag, vierde UFC-ster Conor McGregor op een wel heel bijzondere manier. De flamboyante Ier had namelijk €100.000 ingezet op een overwinning van het Spaanse nationale voetbalelftal tegen Engeland in de kwartfinale van het EK.

De Spanjaarden versloegen de Engelsen met 2-1 wat McGregor een pak met geld opleverde. Ook een aantal fans die het advies van McGregor volgde kunnen flink wat geld aan hun spaarpot toevoegen,

Hoge Quotering, grote winstkansen

McGregor was optimistisch over de kansen van Spanje en had gekozen voor een 3-1 overwinning. De quotering hiervoor was 25/1, wat betekent dat hij bij winst een gigantisch bedrag van €3,7 miljoen kon incasseren.

De Spanjaarden wonnen maar met 2-1 waardoor McGregor 2.6 miljoen misloopt. Maar de Ier mag niet klagen want 1.1 miljoen winst met een omzet van 100.000 is toch ook mooi meegenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws