Vechtmachine Buakaw doet schokkende belofte voor het K-1 toernooi Nieuws
Nieuws

Vechtmachine Buakaw doet schokkende belofte voor het K-1 toernooi

Vechtmachine Buakaw doet schokkende belofte voor het K-1 toernooi

De Thaise vechtmachine Buakaw Banchamek is vastberaden om de K-1 World MAX 2024 kroon te pakken. De 42-jarige vechter, die zijn 284e gevecht ingaat morgen schokte de vechtwereld door zich aan te melden voor het prestigieuze toernooi.

In de kwartfinale staat Buakaw tegenover Glory-vechter Stoyan Koprivlenski. De Bulgaar zal alles in het werk moeten stellen om de Thaise legende te stoppen.

"Ik ga winnen, maakt niet uit wie voor me staat"

Buakaw is zelfverzekerd over zijn kansen. "Ik heb mijn beslissing genomen," zegt hij. "Ik word toernooikampioen. Maakt niet uit wie voor me staat, Koprivlenski of wie dan ook. Ik ga winnen."

Na Koprivlenski wacht er mogelijk een confrontatie met Nederlands-Surinaamse Romano Bakboord of Nederlander Darryl Verdonk. Beide vechters worden gezien als kanshebbers op de toernooiwinst.

K-1 Live te volgen op zondag 7 juli

De K-1 World MAX 2024 finale vindt plaats op zondag 7 juli. De wedstrijden beginnen om 04:30 uur Nederlandse tijd. Mis het niet om te kijken KLIK HIER!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws