Nieuws

Alistair Overeem: 'Jake Paul tegen Mike Tyson slecht idee'

In een recente aflevering van de JAXXON Podcast beantwoordde Alistair Overeem de vraag of Mike Tyson nog geschikt is om de ring in te gaan. Met name in een gevecht tegen YouTube-ster Jake Paul. Overeem was duidelijk, Iron Mike speelt met zijn leven.

Het gesprek werpt licht op de twijfels en zorgen over de leeftijd en gezondheid van Tyson die inmiddels 57 jaar oud is.

De twijfels rondom Tyson's gezondheid

Overeem is bezorgdheid over Tyson's vermogen om terug te keren naar zijn oude vorm. Dit gezien zijn leeftijd en de fysieke belasting die dit met zich meebrengt. Hoewel Tyson er nog steeds indrukwekkend uitziet is de vraag of het verantwoord is om hem nog te laten vechten.

"Als hij terug de ring in gaat en het misgaat. Wie draagt daar dan de verantwoordelijkheid voor?" vroeg Overeem zich hardop af.

Jake Paul en de gevechten tegen oudere atleten

Het gesprek verschoof ook naar de opkomst van Jake Paul. Die bekendstaat om zijn gevechten tegen oudere vechters met een achtergrond in andere vechtsporten. Hoewel Pauls bokscarrière momentum heeft gekregen blijven er vragen over de legitimiteit van zijn tegenstanders.

En of een gevecht tegen een legende als Tyson iets toevoegt aan zijn carrière of juist afbreuk doet aan de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws