Bahram Rajabzadeh toch in actie bij Glory 94: 'Voor de fans' Nieuws
Nieuws

Bahram Rajabzadeh toch in actie bij Glory 94: 'Voor de fans'

Bahram Rajabzadeh toch in actie bij Glory 94: 'Voor de fans'

Bahram Rajabzadeh zal toch in actie te zien zijn tijdens het Glory 94 event deze zaterdag 31 augustus in de Lotto Arena, Antwerpen. Al vecht de publieksfavoriet niet is hij wel aanwezig bij de fanzone. Deze is speciaal ingericht voor de fans en sinds dit jaar een echte hit gebleken.

Het langverwachte Glory 94 event in de Lotto Arena, Antwerpen, op zaterdag 31 augustus, krijgt een onverwachte wending. Bahram Rajabzadeh de populaire kickbokser die oorspronkelijk gepland stond om te vechten tegen Stefan Latescu zal niet in de ring verschijnen. Hoewel hij niet zal deelnemen aan het gevecht zal hij wel aanwezig zijn bij het evenement zij het op een andere manier.

Rajabzadeh's onverwachte vervanging door Cem Caceres slaat in als een bom

Het nieuws dat Rajabzadeh vervangen wordt door Cem Caceres heeft voor veel opschudding gezorgd onder de fans. Veel tickets voor het event werden verkocht met de belofte dat Rajabzadeh zou vechten, en zijn afwezigheid in de ring kwam als een teleurstelling voor velen. De redenen voor deze verandering zijn niet volledig bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat de organisatie snel heeft moeten schakelen om een waardige vervanger te vinden.

Om de teleurstelling van zijn afwezigheid in de ring te verzachten, zal Rajabzadeh wel aanwezig zijn in de speciaal ingerichte fanzone. Hier kunnen fans hem ontmoeten en foto’s maken met de Glory wereldtitel riem. Naast Rajabzadeh zullen ook andere bekende Glory vechters zoals Chico Kwasi, Tyjani Beztati, Donegi Abena en Nordine Mahieddine aanwezig zijn om de fans te woord te staan.

Fanzone exclusief voor tickethouders vanaf 17:00 uur

De fanzone is een exclusieve ervaring voor fans die een kaartje hebben gekocht voor het event. Deze speciale zone gaat open van 17:00 tot 18:00 uur. Net voordat het voorprogramma begint. Het is een unieke kans voor fans om hun favoriete vechters van dichtbij te ontmoeten en deel te nemen aan een aantal speciale activiteiten die voor dit event zijn georganiseerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws