Boksen of kleuterschool? Jake Paul en Mike Perry oog in oog Nieuws
Nieuws

Boksen of kleuterschool? Jake Paul en Mike Perry oog in oog

Boksen of kleuterschool? Jake Paul en Mike Perry oog in oog

De boksweek tussen Jake Paul en Mike Perry is aangebroken en daarmee ook de bijbehorende pre-fight trash talk. De face-to-face ontmoeting was eerder kinderachtig te noemen, waardoor fans zich afvragen hoe serieus dit gevecht nou eigenlijk is.

Op 20 juli staan Paul (9-1-0), een YouTuber die professional bokser werd, en Perry (0-1-0), een UFC veteraan die bareknuckle bokser werd, tegenover elkaar in een traditionele bokswedstrijd van acht rondes. Het gevecht vindt plaats in de Amalie Arena in Tampa, Florida en is te zien op DAZN pay-per-view.

Van serieuze analyse naar kinderlijke praatjes

Tijdens het face-to-face interview zaten "The Problem Child" en "The King of Violence" neus aan neus om te praten over hun aankomende gevecht. Al snel escaleerde het gesprek van professionele analyses over technieken naar een soort van kinderachtige promotie-oorlog.

"Ik ben te scherp, te clean, sla veel te hard en heb power in beide handen," zei Paul. "Hij maakt veel fouten, zelfs in de video met zijn mitt work die hij vandaag plaatste. ... Hij kan niets doen, en dat respecteer ik hem voor. Hij is erg gewelddadig, maar dat doet niets af aan Mike Perry. Hij kan veel mensen verslaan, maar mij niet."

k ben nu pas op mijn top

Perry reageerde snel en wees erop dat Paul's overwinningen tegen voormalig MMA vechters als Tyron Woodley en Anderson Silva behaald werden toen zij al hun beste tijd gehad hadden.

"Ik ben nu pas op mijn top," zei Perry. "Nu pas begin ik mijn best te doen. Ik heb geleerd in de UFC, wat een zware leerschool was. Sindsdien heb ik succes door te knokken met dit soort gasten."

Vanaf dat moment veranderden de semi-serieuze analyses in dwaze praatjes. Perry beweerde dat hij de zwaktes van Paul zou uitbuiten.

"Ik ga die amateuristische neigingen van hem uitbuiten in dit gevecht," zei Perry. "Je ziet er slap uit. Ik ben hard als een rotsblok. Ik ben in topconditie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws