Boksicoon 'Money' (47) bewijst: Leeftijd telt niet, snelheid is alles Nieuws
Nieuws

Boksicoon 'Money' (47) bewijst: Leeftijd telt niet, snelheid is alles

Boksicoon 'Money' (47) bewijst: Leeftijd telt niet, snelheid is alles

Floyd Mayweather Jr is wellicht de meest dominante bokser van onze tijd. Hij bewijst met een recent uitgebrachte video dat hij ondanks zijn 47 jaar nog steeds in topvorm is. De beelden tonen Mayweather terwijl hij met onvermoeibare energie op de bokszak tekeer gaat.

Mayweather ook wel bekend als "The Money", is een voormalig wereldkampioen in vijf verschillende gewichtsklassen. Hij beëindigde zijn carrière in 2017 met een ongeslagen record van 50 overwinningen. Waarvan 27 knockouts. Mayweather staat bekend om zijn defensieve vaardigheden zijn behendigheid en zijn vermogen om zijn tegenstanders te frustreren.

Geen kans tegen Mayweather

De video heeft veel reacties opgeleverd van fans en experts. Velen zijn verbaasd over de conditie van Mayweather en vragen zich af of hij overweegt om terug te keren naar de boksring.

Gezien zijn leeftijd en zijn eerdere uitspraken niet terug te keren uit pensioen lijkt het onwaarschijnlijk dat Mayweather nog een professioneel gevecht zal aangaan.

Jake Paul heeft geen kans

Een van de namen die vaak genoemd wordt in verband met een mogelijke terugkeer van Mayweather is Jake Paul. De controversiële YouTuber-bokser heeft de afgelopen jaren meerdere malen Mayweather uitgedaagd voor een gevecht. Mayweather heeft altijd geweigerd. Met de verklaring dat Paul niet op zijn niveau vecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws