Chaos in Cambodja: IShowSpeed slaat bokser onderuit (video) Nieuws
Nieuws

Chaos in Cambodja: IShowSpeed slaat bokser onderuit (video)

Chaos in Cambodja: IShowSpeed slaat bokser onderuit (video)

YouTube-ster Darren "IShowSpeed" is op dit moment op een wilde tour door Zuidoost-Azië, en hij heeft onderweg een indrukwekkende mijlpaal bereikt: 30 miljoen abonnees.

Tijdens zijn bezoek aan Cambodja, ondanks het slechte weer, wist hij toch een feestje te maken van het moment. En zoals we van hem gewend zijn, verliep het allemaal op zijn eigen unieke manier.

Chaos en fans bestormen IShowSpeed bij aankomst in Cambodja

Op 23 september 2024 zette IShowSpeed opnieuw voet aan de grond in Cambodja, waar zijn fans al massaal stonden te wachten. Het duurde niet lang voordat de menigte helemaal uit de hand liep. Mensen drongen zich rondom de populaire streamer en het werd al snel een chaotische bedoeling. Om de drukte te ontvluchten, dook IShowSpeed een lokale boksschool binnen. Maar in plaats van rustig af te wachten, besloot hij om daar de actie op te zoeken.

IShowSpeed wint verrassend boksgevecht tegen lokale bokser

Gekleed in een korte broek met de Cambodjaanse vlag erop en bokshandschoenen aan, stapte IShowSpeed de ring in met een lokale bokser. Hij begon direct met snelle stoten, die door zijn tegenstander allemaal moeiteloos werden geblokkeerd. Maar in plaats van op te geven, gooide de YouTuber het roer om. Hij begon met een combinatie van stoten en trappen, en tilde uiteindelijk zijn tegenstander op om hem hard op de grond te smijten.

Hoewel de scheidsrechter even ingreep, stond de bokser snel weer op, en ging de strijd verder. IShowSpeed, bekend om zijn gekke moves en acrobatiek, verbaasde het publiek met indrukwekkende roundhouse kicks en draaiende bewegingen. Uiteindelijk wist hij zijn tegenstander definitief tegen de grond te werken, waarna deze moest opgeven. En zo claimde IShowSpeed de overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws