Glory kickbokser Michael Duut neergeschoten: 'Geraakt door 2 kogels' Nieuws
Nieuws

Glory kickbokser Michael Duut neergeschoten: 'Geraakt door 2 kogels'

Glory kickbokser Michael Duut neergeschoten: 'Geraakt door 2 kogels'

Michael Duut, bekend van Glory Kickboxing, is gisteravond gewond geraakt bij een schietpartij op woonwagenkamp De Kring, tussen Groningen en Hoogkerk. De topsporter werd in beide benen geraakt door kogels, naar verluidt als gevolg van een conflict over een paard. Vriend en voormalig verdachte Alex Soze bevestigt dat Duut door twee kogels is getroffen en momenteel stabiel is.

De aanleiding voor de schietpartij zou een conflict zijn tussen de paardeneigenaar en de zwager van Michael Duut. Het paard, waarop het neefje van Duut regelmatig reed, stond in een manege in Donderen.

De eigenaar van het paard zou naar De Kring zijn gekomen om verhaal te halen bij de woning van de kickbokser. Volgens Soze stond de man te schreeuwen en tegen de deur te schoppen, waarop Duut naar buiten ging om de situatie te vragen.

De confrontatie die uitmondde in geweld

Op het moment dat Duut naar buiten kwam, zou de man een pistool hebben getrokken en zonder waarschuwing op de kickbokser hebben geschoten. Michael Duut werd in beide benen geraakt en is daarna afgevoerd naar het ziekenhuis.

Zijn situatie is momenteel stabiel. De politie heeft zowel de schutter als Duut zelf aangehouden en ondervraagt hen als onderdeel van het lopende onderzoek naar de exacte toedracht van de schietpartij.

Impact op Duuts carrière blijft onduidelijk

Michael Duut, ook wel bekend onder zijn bijnaam "Dream Crusher," is een bekende naam in de wereld van kickboksen. Hij heeft vele wedstrijden gevochten op het hoogste niveau, naast grote namen als Rico Verhoeven en Badr Hari, hoewel in een andere gewichtsklasse. Zijn spectaculaire stijl en sterke reputatie in de vechtsportwereld maken hem een geliefde sporter onder fans.

Glory kickbokser Michael Duut neergeschoten: 'Geraakt door 2 kogels'

Of de schietpartij gevolgen zal hebben voor zijn carrière is nog onzeker, vooral gezien de verwondingen aan zijn benen. De politie onderzoekt de zaak verder, waarbij ook de rol van de schutter, die mogelijk zelf gewond raakte, onder de loep wordt genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws