Grote ramp treft UFC-vechter Chris Barnett: fans in shock Nieuws
Nieuws

Grote ramp treft UFC-vechter Chris Barnett: fans in shock

Grote ramp treft UFC-vechter Chris Barnett: fans in shock

Het zit niet mee voor zwaargewicht Chris Barnett. Door orkaan Milton moet hij zijn geplande gevecht tijdens UFC Fight Night 244 dit weekend laten schieten. De storm komt precies over zijn woonplaats heen, en dat maakt het voor hem onmogelijk om de ring in te stappen.

De UFC heeft officieel naar buiten gebracht dat Barnett (23-8 MMA, 2-2 UFC) zaterdag niet kan vechten tegen Junior Tafa (5-3 MMA, 1-3 UFC). Ze zeggen dat er "problemen" zijn door de storm, maar iedereen weet eigenlijk wel hoe het zit: orkaan Milton is onderweg naar Florida en Chris woont in Tampa, precies waar de storm vol op losgaat.

Orkaan Milton: een grote jongen van categorie 4

Orkaan Milton is niet zomaar een stormpje. Nee, dit is er eentje van categorie 4, een monster dat met volle vaart Florida gaat raken. Woensdagavond wordt het dikke chaos, en Tampa zit recht in de baan van de storm.

Met windsnelheden die door het dak gaan en straten die onder water komen te staan, is het logisch dat Barnett zich meer zorgen maakt om zijn familie en huis dan om die octagon. De fans zijn in shock want die hadden een dergelijke tegenslag niet verwacht en hadden hun idool graag zien vechten.

Sean Sharaf springt last minute in

Maar de show moet doorgaan, toch? UFC heeft al snel een vervanger geregeld voor Barnett. De ongeslagen Sean Sharaf (4-0 MMA, 0-0 UFC) maakt nu zijn debuut tegen Junior Tafa. Code Sports was er als eerste bij met dit nieuws.

Voor Sharaf is dit dé kans om zich te laten zien in de UFC. Spannend voor hem, maar voor Barnett voelt het natuurlijk wrang dat een storm zijn moment steelt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws