Iron Mike stuurt Jake Paul dreigende boodschap na delen nieuwe vechtdatum Nieuws
Nieuws

Iron Mike stuurt Jake Paul dreigende boodschap na delen nieuwe vechtdatum

Iron Mike stuurt Jake Paul dreigende boodschap na delen nieuwe vechtdatum

De langverwachte bokswedstrijd tussen Mike Tyson en Jake Paul is officieel verplaatst naar 15 november. Het gevecht zal plaatsvinden in het AT&T Stadium in Arlington, Texas. Tyson, die onlangs medische problemen had door maagzweren, deelde het nieuws via X (voorheen Twitter) met een dreigende boodschap: "Nieuwe datum voor Jake's wake."

Mike Tyson, ook wel bekend als "Iron Mike", is nog altijd een van de grootste boksers aller tijden. Zijn legendarische status is grotendeels te danken aan zijn ongelofelijke kracht in de ring, met maar liefst 44 knock-outs in zijn carrière die 50 overwinningen en 6 nederlagen omvat.

Op 57-jarige leeftijd bereidt Tyson zich voor om het op te nemen tegen een tegenstander die 30 jaar jonger is. Ondanks het grote leeftijdsverschil heeft Tyson aangegeven zich hier geen zorgen over te maken.

Gevechtsdetails en informatie

Jake Paul, een 27-jarige social media ster, begon zijn professionele bokscarrière in 2020 en heeft inmiddels een record van 9 overwinningen en 1 nederlaag. Bekende overwinningen behaalde hij tegen voormalig MMA-vechters Ben Askren, Tyron Woodley (twee keer), Anderson Silva en Nate Diaz. Zijn enige nederlaag was tegen Tommy Fury, de halfbroer van voormalig zwaargewicht kampioen Tyson Fury.

De langverwachte rematch tussen Katie Taylor en Amanda Serrano om het onbetwiste super lichtgewichtkampioenschap wordt eveneens verplaatst naar 15 november en zal dienen als co-main event voor het Paul-Tyson gevecht.

Gevecht live te streamen op Netflix

Het Paul-Tyson gevecht zal nog steeds live te streamen zijn op Netflix en zal officieel worden gesanctioneerd als professioneel gevecht, wat invloed heeft op hun professionele records. Het gevecht is gepland als een zwaargewichtwedstrijd over acht ronden van twee minuten per ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws