Jake Paul daagt Conor McGregor uit: 'Wegloper, stap in de ring!' Nieuws
Nieuws

Jake Paul daagt Conor McGregor uit: 'Wegloper, stap in de ring!'

Jake Paul daagt Conor McGregor uit: 'Wegloper, stap in de ring!'

De rivaliteit tussen Jake Paul en Conor McGregor lijkt alleen maar te escaleren. Naast het aankomende gevecht tussen Paul en Mike Perry is er nu ook een verbale strijd ontstaan tussen de drie vechters.

Paul valt McGregor en BKFC aan

Tijdens een persconferentie voor zijn gevecht tegen Mike Perry haalde Jake Paul hard uit naar zowel McGregor als de vechters van Bare Knuckle Fighting Championship BKFC. McGregor die onlangs mede-eigenaar werd van BKFC had eerder al kritiek geuit op Paul en zijn tegenstander Perry.

Paul noemde de vechters van BKFC "idiote straatvechters zonder enige boksvaardigheid". Hij daagde McGregor uit tot een bokswedstrijd, maar verwachtte geen reactie, aangezien de Ier volgens hem "te veel cocaïne gebruikt" en "niet genoeg traint".

Mike Perry verdedigt BKFC en zichzelf

Mike Perry, die door McGregor werd aangeprezen als een van de grootste sterren van BKFC, verdedigde zowel de organisatie als zichzelf tegen de aanvallen van Paul. Hij benadrukte dat de vechters van BKFC alles geven voor hun families en dat de titel "King of Violence" hem terecht was toegekend.

Perry kondigde bovendien aan dat hij binnenkort zijn eigen tequilamerk zal lanceren, waarmee hij impliciet een grap maakte over McGregor's whiskeymerk.

Oorlog der woorden voorlopig voorbij

De woordenwisseling tussen Paul en Perry zal waarschijnlijk tijdelijk stoppen, nu het gevecht tussen de twee steeds dichterbij komt. De echte strijd zal zich zaterdagavond in de ring afspelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws