Jake Paul daagt UFC-kampioen Pereira uit! '1000% kans' Nieuws
Nieuws

Jake Paul daagt UFC-kampioen Pereira uit! '1000% kans'

Jake Paul daagt UFC-kampioen Pereira uit! '1000% kans'

Jake Paul staat op 15 november in Dallas, Texas tegenover bokslegende Mike Tyson, maar terwijl dat gevecht nog moet beginnen, kijkt hij al vooruit naar een nieuwe uitdager: UFC-kampioen Alex Pereira. Jake Paul beweert dat hij de Braziliaanse vechter, die afgelopen weekend Khalil Roundtree nog een brute afstraffing gaf, 1000% kan verslaan in een bokswedstrijd.

In een interview met het YouTube-kanaal Happy Punch verklaarde Paul vol zelfvertrouwen dat hij denkt dat Pereira, een voormalig Glory Kickbokser en nu UFC-kampioen, geen schijn van kans maakt in de boksring. "Boksen is heel anders dan MMA," zei Paul. "Pereira houdt het nooit tegen mij vol in de ring."

Jake Paul beweert dat Alex Pereira kwetsbaar is in het boksen

Jake Paul liet geen ruimte voor twijfel over zijn zelfverzekerdheid. Volgens hem heeft hij het geheim ontdekt om Pereira te verslaan. "Pereira kan niet goed omgaan met stoten op zijn lichaam, en hij heeft geen kracht in zijn stoten," aldus Paul, die ook stelde dat dit duidelijk werd in Pereira’s laatste gevecht tegen Roundtree. "Ja, ik kan hem 1000% verslaan."

De uitdaging van Paul komt op een moment dat hij zelf ook in de schijnwerpers staat vanwege zijn gevecht met Tyson. Hoewel Pereira momenteel onder contract staat bij de UFC, geeft Paul aan geduldig te wachten tot Pereira uit zijn contract komt, zoals Nate Diaz dat eerder deed. Nate bokste eerder tegen Paul, maar verloor de partij.

Jake Paul blijft controversieel met zijn uitdagende uitspraken

Ondanks dat Jake Paul vaak wordt beschuldigd van het organiseren van gevechten voor de show en om zoveel mogelijk geld te verdienen, blijft hij de luis in de pels van de vechtsportwereld. Hij blijft grote namen uitdagen en trekt daarmee veel aandacht. Of hij zijn claim om Alex Pereira 1000% te kunnen verslaan kan waarmaken, valt echter nog te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws