'Jake Paul vs Mike Tyson echt of nep?' Legende onthult de waarhied Nieuws
Nieuws

'Jake Paul vs Mike Tyson echt of nep?' Legende onthult de waarhied

'Jake Paul vs Mike Tyson echt of nep?' Legende onthult de waarhied

Hulk Hogan de WWE-superster onthulde dat hij serieus twijfelde aan de echtheid van de bokswedstrijd tussen YouTube-ster Jake Paul en bokslegende Mike Tyson.

In een interview met TMZ vertelde Hogan dat hij bang was dat het gevecht net als de meeste wedstrijden in WWE van tevoren in scène was gezet.

Is dit nep of gaan jullie elkaar echt te lijf?

Hogan, bekend van films als Rocky III en Suburban Commando, gaf toe dat hij Jake Paul persoonlijk had ondervraagd over de aard van het gevecht. "Ik ken beide mannen goed", aldus Hogan. "Ik ben dol op Mike, maar ik zag Jake Paul onlangs in Miami tijdens de Formule 1-race.

Ik nam Jake even apart en vroeg: 'Hé man, wat is het verhaal met dit gevecht? Is dit nep, net als in het worstelen, of gaan jullie elkaar echt te lijf?' Hij [Paul] antwoordde: 'Ik ga hem knock-out slaan!'"

Hogan is enthousiast over het gevecht, mede dankzij de verplaatsing: "Ik ben er blij mee dat het is uitgesteld. Ik wil beide mannen in topvorm zien. Ik heb het gevoel dat dit de bokswedstrijd van de eeuw wordt, broeders. Dit gaat geweldig worden!"

Kan Tyson verliezen van een YouTuber? 

Hogan twijfelde of Tyson kon verliezen van een influencer: "Als het iemand anders was, zou ik ja zeggen. Maar Tyson heeft die honger naar winst in zijn ogen! Als hij zich focust, vernietigt hij iedereen. Ik zie die gevaarlijke blik weer in zijn ogen. Het is net alsof je een gevaarlijke hond ziet die je elk moment kan bijten, zo'n blik heeft hij."

"Ik herinner me die blik nog van 25 jaar geleden; het is angstaanjagend. Ik hoop dat Jake Paul er klaar voor is en zich kan wapenen tegen Iron Mike. Mensen vergeten zijn bijnaam: 'Iron' Mike Tyson. Dit is slechts een kleine tegenslag. Als hij wil trainen, is hij snel, behendig en beweegt hij zich net als twintig jaar geleden", aldus Hulk Hogan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws