Nieuws

Jake Paul vs Mike Tyson: in één klap is het gevecht voorbij (video)

Op 15 november gaan Mike Tyson en Jake Paul de ring in voor een zwaargewicht gevecht in het AT&T Stadium in Arlington Texas. De wedstrijd wordt live gestreamd op Netflix. Fans hoeven er geen extra voor te betalen. Dit wordt zonder twijfel een confrontatie waar veel mensen naar uitkijken.

Je hebt hier de legendarische Tyson en aan de andere kant Jake Paul. De nieuwkomer die zijn plek in de bokswereld probeert te claimen.

Netflix lanceert trailer voor Tyson vs. Paul

Netflix heeft een gloednieuwe trailer gedropt voor dit langverwachte gevecht. De trailer ingesproken door rapper en acteur Ludacris geeft een voorproefje van wat er gaat komen. Het is een botsing tussen generaties.

Aan de ene kant de 58-jarige Mike Tyson die zijn stempel op de boksgeschiedenis heeft gedrukt. Aan de andere kant de 27-jarige Jake Paul, die vanuit YouTube de boksring is ingerold.

Gevecht bijna niet doorgegaan

Dit gevecht zou eigenlijk al in juli plaatsvinden. Een medische noodsituatie zorgde ervoor dat Tyson moest afhaken. Hoewel er zorgen zijn over zijn gezondheid—hij heeft immers bijna 20 jaar geen professioneel gevecht meer gehad—heeft "Iron Mike" besloten om toch de uitdaging aan te gaan.

Ondertussen ging Jake Paul wel gewoon verder en stapte hij op 20 juli de ring in tegen BKFC-vechter Mike Perry. Die hij in de zesde ronde knock-out sloeg.

Jake Paul is in vorm en heeft na zijn verlies tegen Tommy Fury een indrukwekkende reeks van vier overwinningen geboekt. Zijn laatste was een beslissingsoverwinning tegen voormalig UFC-ster Nate Diaz in augustus 2023.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws