Jake Paul vs. Mike Tyson winactie maakt fans woest: 'Grote domper' Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs. Mike Tyson winactie maakt fans woest: 'Grote domper'

Jake Paul vs. Mike Tyson winactie maakt fans woest: 'Grote domper'

Veel fans van Jake Paul en Mike Tyson keken enthousiast uit naar een kans. En wel om een reis te winnen naar hun grote gevecht op 15 november 2024 in Arlington Texas. Maar die vreugde sloeg snel om in teleurstelling toen duidelijk werd dat de winactie alleen openstaat voor inwoners van de Verenigde Staten en het Canadese Brits-Columbia.

Fans buiten deze regio’s laten massaal weten hoe gefrustreerd ze zijn dat ze niet mee kunnen doen.

Alleen inwoners van de VS en Brits-Columbia kunnen meedoen

Het is altijd een domper als je denkt dat je kans maakt op iets groots. Maar dan blijkt dat je uitgesloten bent. Veel fans uit Europa maar ook Zuid-Amerika en andere delen van de wereld keken reikhalzend uit naar een mogelijke gratis trip naar het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson. Maar volgens de regels mogen alleen inwoners van de 50 Amerikaanse staten en het Canadese Brits-Columbia meedoen. Dit heeft veel internationale fans flink teleurgesteld.

Een fan uit Nederland schreef op Twitter: “Hoezo mogen alleen Amerikanen meedoen? Wij willen ook naar het gevecht!” Hetzelfde geluid kwam van fans in Australië en het Verenigd Koninkrijk, die ook hoopten op een kans om de legendarische bokser Mike Tyson live in actie te zien.

Wat houdt de winactie precies in?

De winactie biedt een compleet verzorgd tripje naar het gevecht van het jaar. De prijs, ter waarde van $5.000, omvat echt alles wat je maar kunt wensen. De winnaar krijgt:

  • Retourvluchten voor twee personen naar Dallas/Fort Worth
  • Drie nachten in een luxe hotel
  • Twee kaarten voor het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson op 15 november 2024
  • Vervoer van en naar het gevecht
  • $500 zakgeld voor extra’s zoals eten en souvenirs

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dus het is geen wonder dat fans van over de hele wereld baalden toen ze erachter kwamen dat ze niet mee kunnen doen.

Frustratie en teleurstelling op sociale media

Zodra de actie werd aangekondigd, overspoelden internationale fans sociale media met hun teleurstelling. Een fan uit Brazilië zei: “Jake Paul, waarom mogen alleen Amerikanen dit winnen? Wij zijn ook fans!” De frustratie groeide naarmate meer mensen zich realiseerden dat de actie echt alleen voor Amerikanen en inwoners van Brits-Columbia is.

Jake Paul vs. Mike Tyson winactie maakt fans woest: 'Grote domper'

Het feit dat Brits-Columbia in Canada wel mee mag doen, terwijl de rest van het land uitgesloten is, maakt het nog verwarrender voor veel mensen. “Alsof de rest van Canada er niet toe doet,” zei een boze Canadees op Instagram.

Fans hopen nu dat er nog een internationale winactie komt, maar tot nu toe lijkt dat niet het geval te zijn. En hoewel de teleurstelling groot is, zullen internationale fans ongetwijfeld toch een manier vinden om het gevecht te volgen, ook al zitten ze niet in de ring, maar thuis op de bank.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws