Jake Paul ziet kans schoon om rivaal Nate Diaz aan te pakken: 'Dom van je' Nieuws
Nieuws

Jake Paul ziet kans schoon om rivaal Nate Diaz aan te pakken: 'Dom van je'

Jake Paul ziet kans schoon om rivaal Nate Diaz aan te pakken: 'Dom van je'

Nate Diaz en Jake Paul, bekend om hun harde stoten en verbale gevechten, zijn weer aan het kibbelen op internet. De juridische problemen van de voormalig UFC-vechter lijken de Amerikaanse youtuber de kans te geven om hem te provoceren.

Diaz (39) vocht tegen Jorge Masvidal met een aanbod van $10 miljoen op tafel. Hij kreeg weliswaar $1 miljoen als voorschot, maar de rest van het bedrag ontvangt hij nog steeds niet. De co-promotor van het evenement, Solomon Engel, en zijn bedrijf Fanmio, komen nu terug op hun aanbod.

Belangrijkste punten uit dit artikel

  • Online Ruzie: Nate Diaz en Jake Paul kibbelen opnieuw op internet.
  • Juridische Problemen: Diaz klaagt Fanmio aan voor $9 miljoen aan onbetaalde gevechtsgeld.
  • Paul's Bod: Jake Paul bood Diaz $15 miljoen voor een MMA-gevecht, maar kreeg geen antwoord.
  • Rematch: Diaz wil een rematch, terwijl Paul zich voorbereidt op een gevecht met Mike Perry.

Engel weigert Diaz te betalen, naar verluidt vanwege geldgebrek en een mogelijke ruzie met zijn vrouw. Gekweld door de situatie heeft Diaz een rechtszaak aangespannen wegens fraude en contractbreuk, wat de vechtsportwereld schokt, maar niet Paul.

Paul gooit Diaz miljoenenbod naar het hoofd

Interessant is dat Paul (26) Diaz verwelkomde in het professionele boksen, nadat hij vorig jaar augustus een overwinning op punten behaalde tegen de vechter uit Stockton. Sindsdien is er af en toe gesproken over een rematch, maar daar is niets concreets uitgekomen. Sterker nog, Paul en de PFL boden Diaz maar liefst $15 miljoen om in de PFL SmartCage onder MMA-regels te vechten, maar kregen nooit antwoord. Met de juridische situatie van Diaz zag Paul zijn kans schoon en haalde via social media uit naar Diaz. Hij schreef: "Ik denk dat je die $15 miljoen van PFL wat serieuzer moet nemen, domoor."

Vervolgens haalde de Amerikaan uit Cleveland uit naar het vermogen en de vechtpromotie-kracht van Diaz en Masvidal. Hij voegde toe: "De prijs van gisteren is niet de prijs van vandaag. Oh, en Masvidal, jij bent blut en kan geen kaartjes verkopen."

Herkansing of Bluf?

Het lijkt erop dat de twee hun vete niet snel zullen opgeven. Diaz wakkerde de gesprekken over een rematch met Paul weer aan nadat hij Masvidal overtuigend had verslagen. "Ik ga die klootzak van Jake Paul in elkaar slaan," verklaarde de MMA-vechter in zijn toespraak na het gevecht. Ook dit ontging Paul niet, en hij waarschuwde Diaz voor te hoge verwachtingen.

Paul pikte de uitdaging van Diaz niet en herinnerde hem er via social media nogmaals aan dat hij de rematch in een MMA-gevecht had geweigerd. Hij schreef: "Fuck you Nate Diaz, je bent een lafaard die mijn PFL MMA-aanbod van $15 miljoen hebt afgewezen."

Misschien krijgen Paul en Diaz ooit hun langverwachte rematch. Maar tot die tijd kun je er zeker van zijn dat Paul niet zal aarzelen om Diaz verbaal te provoceren. Momenteel richt Paul zich op zijn gevecht met Mike Perry, dat gepland staat voor 20 juli. Zal hij een andere voormalige UFC-ster aan zijn lijst van slachtoffers toevoegen? De fans zullen het aanstaande zaterdag weten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws