Joe Rogan verdedigt UFC-ster McGregor: 'Hij speelt Mind Games' Nieuws
Nieuws

Joe Rogan verdedigt UFC-ster McGregor: 'Hij speelt Mind Games'

Joe Rogan verdedigt UFC-ster McGregor: 'Hij speelt Mind Games'

Conor McGregor die op 29 juni zijn langverwachte comeback in de UFC maakt heeft zorgen gewekt bij fans nadat hij werd gezien terwijl hij feestte met zijn verloofde Dee Devlin slechts weken voor het gevecht.

De beelden waarop McGregor schijnbaar onder invloed van alcohol is gingen viraal en leidden tot speculaties dat hij het gevecht niet serieus neemt.

Rogan bagatelliseert zorgen

Tijdens de "The Joe Rogan Experience" podcast besprak Joe Rogan McGregor's gedrag met de Australische worstelaar Craig Jones. Rogan bagatelliseerde de zorgen en suggereerde dat McGregor niet per se dronk, maar simpelweg een goede tijd had.

Rogan stelde ook dat McGregor's acties bedoeld kunnen zijn als "mind games" om zijn tegenstander, Michael Chandler, te ontregelen.

Burns ziet gelijkenis met Ryan Garcia

Weltergewicht contender Gilbert Burns ziet overeenkomsten tussen McGregor's gedrag en dat van Ryan Garcia, die zich bizar gedroeg voor zijn gevecht met Devin Haney.

Ondanks het vreemde gedrag was Garcia sensationeel in de ring en behaalde een grote overwinning. Burns denkt dat McGregor wellicht een soortgelijke strategie volgt om Chandler te destabiliseren.

Blijft McGregor gefocust?

Hoewel Rogan en Burns McGregor's gedrag verdedigen, blijven er zorgen over de impact op zijn focus en prestaties in de ring. McGregor heeft een geschiedenis van blessures en controverses, en sommigen vrezen dat zijn feestgedrag hem kwetsbaar maakt voor een nederlaag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws