Melvin Manhoef woest op Dave Roelvink: 'Kwaad bloed gezet' Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef woest op Dave Roelvink: 'Kwaad bloed gezet'

Melvin Manhoef woest op Dave Roelvink: 'Kwaad bloed gezet'

Melvin Manhoef was allesbehalve blij met Dave Roelvink na hun verhitte staredown eerder deze week, ter voorbereiding op hun bokswedstrijd op 22 december tijdens Boxing Influencers.

Wat begon als een traditionele staredown, liep compleet uit de hand toen Roelvink besloot om de zonnebril van de hoofd van de vechtlegende te trekken en hem een flinke duw te geven.

Dave Roelvink duwt Melvin Manhoef tijdens staredown

Tijdens wat een rustige staredown had moeten zijn, haalde Dave Roelvink plotseling uit door de zonnebril van Manhoef af te trekken en hem hard te duwen. De actie zorgde direct voor commotie en kwaad bloed bij de ervaren vechter, die duidelijk liet merken dat hij het incident niet zomaar naast zich neerlegt.

"De mensen die denken dat dit allemaal gespeeld is, zitten er echt naast," vertelt Manhoef fel tegen onze redactie. "Het was de bedoeling om gewoon een respectvol moment te hebben. Dit had hij niet moeten flikken, want nu is er echt kwaad bloed gezet."

Melvin Manhoef klaar om Dave Roelvink "een lesje te leren"

Na het incident gaf Manhoef aan extra gemotiveerd te zijn om Roelvink tijdens hun gevecht een harde les te leren. "Ik heb nu extra motivatie om hem goed de les te gaan lezen. Dave gaat ten onder," aldus Manhoef. De bokswedstrijd tussen de twee, onderdeel van het Boxing Influencers-event, krijgt door deze escalatie nog meer lading.

Boxing Influencers: Entertainment en promotie van de bokssport

Het Boxing Influencers-evenement is bedoeld om een breder publiek kennis te laten maken met de bokssport, maar belooft tegelijkertijd serieus vuurwerk in de ring. Wat begon als een licht entertainmentgevecht tussen Roelvink en Manhoef, lijkt nu uit te draaien op een ware clash, waar Manhoef geen grappen meer maakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws