Nieuws

Mike Tyson doet verrassende onthullingen in interview

Mike Tyson 58 jaar oud staat op het punt om opnieuw de ring in te stappen. Dit keer om het op te nemen tegen de 27-jarige Jake Paul. De bokslegende die de helft ouder is dan zijn tegenstander bereidt zich voor op een gevecht dat veel stof doet opwaaien in de sportwereld.

Het werd eerder uitgesteld vanwege een gezondheidsprobleem van Tyson. Maar gaat nu op 15 november plaatsvinden in het Cowboys Stadium in Arlingto Texas. Het zal te zien zijn op Netflix.

Van gezondheidsproblemen tot een comeback in de ring

Dit gevecht komt na een reeks uitdagingen voor Tyson. De bokser kampte eerder met een gezondheidsprobleem tijdens een vlucht wat leidde tot de eerste annulering van het evenement. Kort daarna gaf Tyson toe dat hij het moeilijk vond om normaal te lopen. Wat vragen opriep over zijn fysieke gesteldheid. Veel grote namen in de sportwereld zoals Dana White, Joe Rogan en Eddie Hearn, lieten weten dat ze hoopten dat Tyson dit gevecht zou afzeggen.

Toch is het gevecht tussen Paul en Tyson nog steeds op schema. Ondanks de zorgen blijft de 58-jarige bokser vastberaden om in de ring te stappen tegen de veel jongere Paul. Die inmiddels ook een grote naam in de bokswereld is geworden.

Een opvallend optreden bij 'Jimmy Kimmel Live'

Ter promotie van het aanstaande gevecht verscheen Tyson maandagavond in de talkshow Jimmy Kimmel Live. Het interview was, om het zacht uit te drukken, opvallend. Voor degenen die al twijfelden aan het gevecht, bracht dit gesprek weinig geruststelling. Toen Kimmel Tyson vroeg naar zijn trainingsregime, vertelde de bokser dat hij “extreem hard” traint. Hij begint zijn dag om 11 uur en is rond 5 uur klaar, inclusief een uur massage.

De spanning steeg toen Kimmel Tyson vroeg of hij nog steeds marihuana gebruikt tijdens zijn trainingen, aangezien Tyson ook bekend is vanwege zijn betrokkenheid in de cannabisindustrie. Tyson antwoordde dat hij “niet echt” rookt tijdens het trainen. Kimmel vroeg daarop of Tyson van plan is om onder invloed te zijn tijdens zijn gevecht tegen Jake Paul. Met een grijns antwoordde Tyson: “Ik ga zo high van het leven zijn, ja.” Dit zorgde voor een lachsalvo uit het publiek. Op de vraag of hij ook high van marihuana zal zijn, zei Tyson: “Dat is ook een mogelijkheid.”

Problemen in zicht door marihuanagebruik?

Tyson's opmerkingen over mogelijk marihuanagebruik tijdens het gevecht kunnen problemen veroorzaken om twee redenen. Ten eerste staat marihuana op de lijst van verboden middelen van het Texas Department of Licensing and Regulation. Ten tweede rijst de vraag of het wel een goed idee is om een onder invloed zijnde Mike Tyson de ring in te sturen tegen Jake Paul.

Hoewel Tyson het lijkt te bagatelliseren, roept het bij veel fans en experts vragen op over de veiligheid en legitimiteit van het gevecht. Met het evenement dat steeds dichterbij komt, blijft het afwachten of deze factor nog roet in het eten gooit voor het geplande spektakel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws