Mike Tyson onthult echte reden afzeggen Jake Paul bokswedstrijd: 'Niet bang' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson onthult echte reden afzeggen Jake Paul bokswedstrijd: 'Niet bang'

Mike Tyson onthult echte reden afzeggen Jake Paul bokswedstrijd: 'Niet bang'

Bokslegende Mike Tyson heeft een statement uitgebracht naar aanleiding van het uitstellen van zijn gevecht tegen internet-beroemdheid Jake Paul. De reden? Een plotselinge de kop op stekende maagzweer. Boze tongen beweerde dat Iron Mike het gevecht expres wilde ontlopen en een oude blessure de reden zou zijn, maar maakt met zijn onthulling een einde aan de geruchten.

In een verklaring reageert Tyson op de afzegging van het gevecht. Hij bedankt zijn fans voor hun steun en begrip en benadrukt dat hij ondanks de tegenslag vastbesloten is om een onvergetelijke show te leveren. Een oude foto van Iron Mike werd verspreidt om de geruchten kracht bij te zetten.

Tyson belooft onvergetelijke show

"Helaas ben ik door mijn maagzweer gedwongen om mijn training voor een paar weken te verminderen om te rusten en te herstellen. Mijn arts heeft me dit aangeraden", aldus Tyson.

De voormalig wereldkampioen boksen verzekert zijn fans dat hij "in betere algehele conditie is dan in de jaren '90". Hij belooft snel weer op volle kracht te trainen en richt zich direct tot zijn tegenstander:

"Jake Paul, dit geeft je misschien wat extra tijd, maar uiteindelijk zal je alsnog knock-out worden geslagen en definitief uit de bokswereld verdwijnen.ik ben niet bang voor je," Paul op zijn beurt zegt gebroken te zijn door de afzegging.

Nieuwe datum nog onbekend

De exacte nieuwe datum voor het gevecht is momenteel nog onduidelijk. De organisatie achter het evenement, Most Valuable Promotions, laat weten dat "het gevecht tegen Paul later dit jaar zal worden herplaatst".

Tickets die al gekocht zijn voor 20 juli blijven geldig voor de nieuwe datum. Toeschouwers hoeven dus geen actie te ondernemen, tenzij ze op de nieuwe datum verhinderd zijn. In dat geval is restitutie mogelijk.

Kritiek blijft niet uit

De geplande bokswedstrijd was al omstreden vanwege het enorme leeftijdsverschil tussen de twee vechters. Tyson is inmiddels 57 jaar oud, terwijl Jake Paul pas 27 is. Het uitstellen van het gevecht vanwege gezondheidsproblemen bij de oudere bokser zal de critici ongetwijfeld extra munitie geven.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws