Mike Tyson zegt 'NEE' tegen Jake Paul's belachelijke aanbod Nieuws
Nieuws

Mike Tyson zegt 'NEE' tegen Jake Paul's belachelijke aanbod

Mike Tyson zegt 'NEE' tegen Jake Paul's belachelijke aanbod

Mike Tyson is zich bewust van het aanbod van Jake Paul: $5 miljoen als de voormalige zwaargewichtkampioen langer dan vier rondes standhoudt in hun geplande gevecht op 15 november.

De catch? Als Tyson het niet haalt, moet hij een tatoeage laten zetten met de tekst "I love Jake Paul". Maar dat bedrag is niet genoeg voor de legendarische bokser.

"Hij moet meer bieden," zei Tyson donderdag tegen USA TODAY Sports.

Hoeveel dan?

"Zeg hem dat het waarschijnlijk rond de 20 miljoen moet zijn," zei Tyson zelfverzekerd.

Tyson, 58, heeft kans op vroege knock-out

Met zijn 58 jaar wordt Tyson gezien als iemand die de beste kans maakt om Paul, 27, te verslaan met een vroege knock-out. Toch gaf de bokslegende aan dat dit niet te snel zal gebeuren.

"Luister, ik verwacht niet dat hij meteen frontaal op me afkomt om te vechten, dus ik zal hem een paar rondes moeten opjagen," verklaarde Tyson.

Tyson voelt zich topfit, klaar voor het gevecht

Tijdens een Zoom-interview zat Tyson naast David Cynamon, de voorzitter van LF*GO!, een bedrijf dat smaakvolle, cafeïne-infusiepouches maakt. Tyson werkt samen met het bedrijf en is enthousiast over het product.

"Ik geloofde in het product," zei Tyson. "Ik dacht dat het het juiste product was voor mijn energie. Ik bedoel, mijn imago en wie ik ben. En het werkt, geloof het of niet."

Met nog vijf weken te gaan tot het gevecht, vertelde Tyson dat hij momenteel zes tot zeven rondes per sessie aan het sparren is.

"Ik voel me geweldig," zei Tyson. "Ik ben er nu klaar voor."

Cynamon bevestigde Tysons zelfvertrouwen.

"Ik ben hier live en ik zie zijn armen omhoog," zei Cynamon. "Ik zet mijn geld op hem zodra ik deze kamer verlaat."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws