Net op tijd! McGregor grijpt op eigen wijze in bij vechtpartij Nieuws
Nieuws

Net op tijd! McGregor grijpt op eigen wijze in bij vechtpartij

Net op tijd! McGregor grijpt op eigen wijze in bij vechtpartij

Spanje – Conor McGregor weet wel hoe hij de aandacht moet trekken, maar dit keer was het niet in de ring. Tijdens de weging van Bare Knuckle FC in Spanje, moest de UFC-superster zelf tussenbeide komen toen de boel uit de hand dreigde te lopen.

McGregor is sinds kort mede-eigenaar van BKFC en speelde meteen een actieve rol in het oplossen van de chaos, net voordat een van de grootste evenementen van het jaar zou beginnen.

McGregor voorkomt vechtpartij op BKFC-weging

Vandaag is het tijd voor BKFC: Spain, een evenement vol knokkers die zonder handschoenen de strijd aangaan. Het hoogtepunt van de avond? Het gevecht om de vacante lichtgewichttitel tussen Franco Tenaglia en Tony Soto. Tijdens de ceremonie ging het echter al bijna mis. Toen de twee hoofdvechters elkaar recht in de ogen keken, liep de spanning zo hoog op dat ze bijna op het podium losgingen.

Maar voordat er echt klappen vielen, sprong McGregor naar voren om de boel te sussen. Samen met wat personeel wist hij de vechters op tijd uit elkaar te halen. Ondanks de oplopende spanningen leek McGregor juist te genieten van de intensiteit die in de lucht hing.

McGregor’s groeiende invloed binnen BKFC

Sinds McGregor in april mede-eigenaar werd van BKFC, is hij overal bij betrokken. Hij helpt bij persconferenties, geeft interviews en zet de organisatie stevig op de kaart. Met zijn grote naam en charisma heeft McGregor de populariteit van bare-knuckle boksen een flinke boost gegeven. BKFC: Spain is een van de belangrijkste events van het jaar voor de organisatie, en McGregor's aanwezigheid zorgt natuurlijk voor extra buzz. Samen met BKFC-oprichter David Feldman maakt hij van dit evenement een spektakel waar de fans nog lang over zullen napraten.

Wat brengt de toekomst voor McGregor?

McGregor zelf staat voorlopig nog niet in de bare-knuckle ring, maar hij sluit het ook zeker niet uit. De fans houden hun adem in, want wie weet zien we hem binnenkort zonder handschoenen vechten. Voorlopig richt hij zich op zijn terugkeer naar de UFC, waar hij het volgend jaar misschien opneemt tegen Michael Chandler of een andere grote naam.

McGregor's laatste gevecht was bij UFC 264, waar hij verloor van Dustin Poirier door een doktersbesluit. Sindsdien heeft hij drie van zijn vier laatste gevechten verloren. Toch blijft hij een van de grootste sterren in de vechtsportwereld, en zijn betrokkenheid bij BKFC maakt duidelijk dat hij nog lang niet van plan is om uit de schijnwerpers te verdwijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws