Rajabzadeh en Rigters op ramkoers: beveiliging moet ingrijpen Nieuws
Nieuws

Rajabzadeh en Rigters op ramkoers: beveiliging moet ingrijpen

Rajabzadeh en Rigters op ramkoers: beveiliging moet ingrijpen

Vandaag stond de Kroatische hoofdstad Zagreb in het teken van het aankomende Glory 95 event, met als hoogtepunt de wegingen van zwaargewichten Bahram Rajabzadeh en Levi Rigters.

De twee vechters, die eerder dit jaar al tegenover elkaar stonden tijdens de zwaargewicht Grand Prix, lieten er geen twijfel over bestaan dat er nog onopgeloste zaken zijn tussen hen.

Rivaliteit tussen Rajabzadeh en Rigters bereikt kookpunt

Tijdens hun vorige gevecht wist Levi Rigters nipt te winnen van Bahram Rajabzadeh, maar de Iraanse vechter heeft die nederlaag nooit volledig geaccepteerd. De knockdown die het verschil maakte in het gevecht, werd door Rajabzadeh als onterecht bestempeld. Hij heeft sindsdien openlijk kritiek geuit op zowel de beslissing van de scheidsrechter als op Rigters zelf. Dit zorgde ervoor dat de spanning tussen de twee alleen maar verder opliep in aanloop naar hun rematch

Vandaag tijdens de officiële wegingen was die spanning duidelijk voelbaar. Toen de twee vechters oog in oog kwamen te staan, was er geen sprake van respect of kameraadschap. In plaats daarvan barstte de rivaliteit los, wat leidde tot een explosieve confrontatie.

Beveiliging moet ingrijpen bij verhitte staredown

Glory Matchmaker Robbie Timmers stond tussen de twee zwaargewichten in om de boel in toom te houden, maar zelfs hij had zichtbaar moeite om de situatie onder controle te houden. De spanning liep hoog op, met woordenwisselingen en intense blikken tussen Rajabzadeh en Rigters. De beveiliging werd uiteindelijk gedwongen om in te grijpen om te voorkomen dat de situatie uit de hand zou lopen.

Het is duidelijk dat beide mannen meer dan klaar zijn voor hun rematch. Met de gebeurtenissen van vandaag nog vers in het geheugen, belooft het gevecht een ware explosie van emoties en kracht te worden. De vraag is nu wie er dit keer als winnaar uit de ring zal stappen, en of Rajabzadeh zijn revanche zal kunnen nemen op Rigters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws