Tony Ferguson haalt genadeloos uit naar Khabib: Ruzie herleeft Nieuws
Nieuws

Tony Ferguson haalt genadeloos uit naar Khabib: Ruzie herleeft

Tony Ferguson haalt genadeloos uit naar Khabib: Ruzie herleeft

Tony Ferguson voormalig interim lichtgewicht kampioen van de UFC reageerde snel op Khabib Nurmagomedov’s recente uitspraak. Deze ging over de enige manier waarop hij van Ferguson zou kunnen verliezen.

Ferguson en Nurmagomedov stonden meerdere keren gepland om tegen elkaar te vechten tijdens hun legendarische carrières. Om verschillende redenen, variërend van last-minute blessures tot reisproblemen kwam dit droomgevecht nooit tot stand.

Elke hoop op een nieuwe poging werd tenietgedaan toen Nurmagomedov in 2020 met pensioen ging. Hij verwees naar het verlies van zijn vader als een belangrijke reden voor zijn pensionering.

Khabib Nurmagomedov over mogelijke nederlaag tegen Ferguson

In een recent interview werd Nurmagomedov gevraagd hoe Ferguson zijn ongeslagen UFC-reeks had kunnen beëindigen. Hij beweerde dat Ferguson een 'lucky punch' nodig zou hebben om hem te verslaan. Zoals verwacht nam Ferguson deze opmerking niet goed op.

tony f

In een recente Instagram-reactie antwoordde Ferguson op Nurmagomedov’s opmerking. “‘Lucky Punch’ nu, zou je met rust laten, maar jij kon het niet laten,” reageerde Ferguson. “Ya [dikke klootzak]. Wat een laffe sukkel, lafaard zoals een kip blijft zich verstoppen, Khabieber 29-1. ItsOnLikeDonkeyKongBiotch. Tot nader bericht, laat die dikke kop weten hoe laat het is crew.”

Tony Ferguson herleeft vete met Khabib

Ferguson heeft sinds 2019 geen UFC-gevecht meer gewonnen, toen hij won van Donald Cerrone door een doktersstop. Sindsdien heeft hij acht opeenvolgende gevechten verloren, het meest recentelijk tegen Michael Chiesa tijdens UFC Abu Dhabi.

Het laatste moment dat Ferguson en Nurmagomedov gepland stonden om te vechten was in 2020. Maar de oorspronkelijke datum van UFC 249 werd geannuleerd door COVID-19. De UFC probeerde het gevecht opnieuw te boeken in een lege arena. Maar Nurmagomedov mocht vanwege de pandemie Dagestan niet verlaten.

Afgelast gevecht en pensioen van Khabib

In 2022 werd Nurmagomedov opgenomen in de UFC Hall of Fame samen met zijn langdurige teamgenoot Daniel Cormier. Hij heeft in de afgelopen jaren elke hoop op een mogelijke comeback de kop ingedrukt.

Op het moment van schrijven staat Ferguson nog steeds op het UFC-rooster ondanks zijn lange reeks van nederlagen. Ondertussen lijkt hij een jarenoude vete met Nurmagomedov nieuw leven in te blazen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws