Nieuws

UFC ster McGregor oogt zwak: Video zaait grote twijfel

Conor McGregor heeft vandaag beelden gedeeld van zijn eerste training sinds zijn beenbreuk in 2021. Waar fans hoopten een herboren en energieke McGregor te zien, oogt de Ier vermoeid en zonder de gebruikelijke pit.

Dit zet veel mensen aan het denken: is hij wel klaar voor een snelle terugkeer naar de UFC-kooi?

McGregor begint weer met trainen na zware blessure

Sinds zijn laatste gevecht tegen Dustin Poirier in juli 2021 heeft McGregor geen stap meer in de ring gezet. Die wedstrijd eindigde dramatisch, met een gebroken been voor de Ier. Wat hem noodzaakte tot een lange periode van herstel. Hoewel hij eerder dit jaar zijn comeback wilde maken tegen Michael Chandler gooide een gebroken teen roet in het eten. Nu hoopt McGregor terug te keren in december 2024, maar veel fans hebben hun twijfels.

Na het zien van de gedeelde trainingsbeelden beginnen mensen zich af te vragen of McGregor écht klaar is voor een snelle terugkeer. Hij ziet er verre van fit uit, en dat geeft fans niet bepaald vertrouwen. UFC-president Dana White bevestigde eerder deze week dat de comeback van McGregor waarschijnlijk pas begin 2025 zal plaatsvinden. Het lijkt erop dat de terugkeer van de Ier weer uitgesteld wordt.

Coach Kavanagh blijft hoopvol, maar fans twijfelen

Ondanks de twijfel die bij fans leeft, blijft McGregor’s coach John Kavanagh positief. In een recent interview vertelde Kavanagh dat McGregor hard traint, ook al is hij momenteel in de VS voor een tour met zijn biermerk, Forged Irish Stout. Volgens Kavanagh stuurt McGregor hem nog steeds trainingsvideo's, en daarin ziet de Ier er, in de ogen van zijn coach, "heel scherp" uit.

Maar laten we eerlijk zijn: de fans zien iets heel anders. Waar Kavanagh vertrouwen heeft in een terugkeer in december, maken de beelden van een uitgeputte McGregor veel mensen zenuwachtig. Er is een groot verschil tussen wat Kavanagh ziet en wat de fans zien, en dat verschil zorgt voor de nodige twijfels over de vraag of de Ier op tijd in topvorm zal zijn.

Kan McGregor nog terug naar zijn oude niveau?

Hoe graag zijn coach het ook wil geloven, de vraag blijft of McGregor nog dezelfde vechter kan worden als voorheen. De man die ooit de UFC domineerde, lijkt nu uitgeput en zonder de vonk die hem zo groot maakte. Zijn intense trainingsschema en het lange herstelproces hebben duidelijk hun sporen nagelaten. De vraag die veel fans bezighoudt is: kan McGregor ooit nog dat niveau halen?

Zijn oude zelf lijkt verder weg dan ooit, en zelfs als hij begin 2025 terugkeert, is het nog maar de vraag of hij het niveau van de UFC-toppers kan bijbenen. Toch blijft Kavanagh geloven dat McGregor zijn status als kampioen kan heroveren. Maar na het zien van deze video's is het begrijpelijk dat de fans er nog niet helemaal zeker van zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws