🎥 UFC vechter Ottman Azaitar redt manager van verdrinking Nieuws
Nieuws

🎥 UFC vechter Ottman Azaitar redt manager van verdrinking

🎥 UFC vechter Ottman Azaitar redt manager van verdrinking

Ali Abdelaziz, de bekende manager van UFC-vechters, beleefde een angstig moment in Hawaii toen hij tijdens het zwemmen in de problemen kwam. Terwijl hij met een groep waaronder UFC-lichtgewicht de Marokkaan Ottman Azaitar een duik nam werd duidelijk dat Abdelaziz geen sterke zwemmer is.

Hij belandde per ongeluk in dieper water dan hij verwachtte en verloor al snel de controle toen zijn hoofd onder water begon te zakken.

Ottman Azaitar redt de dag met een wijnstok

Gelukkig voor Abdelaziz kwam Ottman Azaitar direct in actie. De vechter zwom snel naar de kant, greep een wijnstok die als touw fungeerde, en zwom terug naar Abdelaziz om hem in veiligheid te brengen. "Ottman is echt een geweldig persoon. Hij heeft letterlijk mijn leven gered," vertelde Abdelaziz aan TMZ Sports.

Zonder Azaitar’s snelle handelen had het heel anders kunnen aflopen, zegt Abdelaziz zelf. Hij voegt er zelfs aan toe dat hij denkt dat hij zonder Ottman waarschijnlijk zou zijn verdronken. Ondanks dit hachelijke avontuur is Abdelaziz van plan naar Salt Lake City te vliegen voor UFC 307, waar zijn cliënte Kayla Harrison tegen Ketlen Vieira vecht.

Azaitar's carrière in de UFC: ups en downs

Naast zijn heldendaad in Hawaii, gaat het voor Ottman Azaitar zelf wat minder soepel in de octagon. Hij staat momenteel op 13-2 als professioneel vechter, maar komt van een TKO-verlies tegen Francisco Prada. Daarvoor werd hij knock-out geslagen door Matt Frevola.

Ondanks deze tegenslagen heeft Azaitar in de UFC een paar indrukwekkende KO-overwinningen behaald, waaronder tegen Khama Worthy en Teemu Packalen.

Frustratie over titelgevecht voor Magomed Ankalaev

Ondertussen laat Ali Abdelaziz van zich horen over een andere kwestie. Hij is woedend dat zijn cliënt Magomed Ankalaev geen kans krijgt op de lichtzwaargewicht titel. In plaats daarvan krijgen Khalil Rountree en Alex Pereira de kans. Iets waar Abdelaziz absoluut niet blij mee is.

"Het is pure onzin dat hij geen titelgevecht krijgt," zegt Abdelaziz fel. "Hij heeft net gevochten voor de titel dat is wat de UFC zegt. De realiteit is dat ik denk dat hij de beste lichtzwaargewicht ter wereld is. Ik weet het jij weet het en Dana White weet het ook."

Abdelaziz hoopt dat Ankalaev het in de toekomst alsnog mag opnemen tegen de winnaar van Pereira vs. Rountree. Maar voor nu moet hij geduldig wachten op zijn kans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws