Vechtpartij tussen UFC-sterren in hotel: Video onthult details Nieuws
Nieuws

Vechtpartij tussen UFC-sterren in hotel: Video onthult details

Vechtpartij tussen UFC-sterren in hotel: Video onthult details

Er is een video opgedoken van een vechtpartij tussen UFC-vechters Michael Page en Farid Basharat in een hotel na UFC 304 in Manchester, Engeland afgelopen weekend. Gehoopt werd dat het incident niet naar buiten kwam maar zoals altijd was social media onverbiddelijk.

Voormalig UFC-kampioen Alexander Volkanovski bevestigde eerder al dat er een vechtpartij was geweest tussen twee vechters, maar wilde de namen niet noemen. In zijn video vertelt hij nu meer over het incident.

“Ik zag dat er een opstootje was in de lobby tussen twee personen. Eén was duidelijk een vechter, maar van de ander was ik niet zeker. Er werd een klap uitgedeeld en het liep helemaal uit de hand. De beveiliging kwam erbij, maar ik probeerde ook te bemiddelen,” aldus Volkanovski.

“De man die ik probeerde vast te houden, was erg bewegelijk. Ondanks mijn inspanningen, wist hij samen met een paar andere beveiligers aan me te ontsnappen. Het was een chaotische situatie. Ik verloor bijna mijn evenwicht toen we naar beneden vielen,” voegde hij eraan toe.

Video legt vechtpartij vast

Enkele dagen na UFC 304 is er nu beelden opgedoken van de vechtpartij tussen Michael Page en Farid Basharat. In de video is te zien hoe Volkanovski inderdaad probeert de ruzie te stoppen.

De twee vechters zijn het eerst verbaal met elkaar aan de stok, wat uiteindelijk uitmondt in een kleine vechtpartij. Wat de aanleiding was voor de ruzie is niet bekend. Ook kreeg voor het event Manel Kape het aan de stok met de inmiddels door de UFC ontslagen Muhammad Mokaev. Deze veroorzaakte ook een flinke knokpartij.

Michael Page komt van een nederlaag tegen Ian Machado Garry, terwijl Farid Basharat een ongeslagen record heeft en een winstreak van drie partijen in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws