🎥 Walgelijke actie! MMA-vechter slaat Subway medewerker (15) in elkaar Nieuws
Nieuws

🎥 Walgelijke actie! MMA-vechter slaat Subway medewerker (15) in elkaar

🎥 Walgelijke actie! MMA-vechter slaat Subway medewerker (15) in elkaar

Een 15-jarige medewerker van Fastfood keten Subway is afgelopen maandag in elkaar geslagen door een MMA-vechter die ook claimt een advocaat te zijn.

In een schokkende gebeurtenis bij een Subway-restaurant in San Luis Potosí, Mexico, werd een jonge medewerker ernstig mishandeld door een boze klant omdat hij niet snel genoeg werd geholpen, ondanks uitleg over de wachttijd.

De aanval, vastgelegd op beveiligingscamera's en verspreid via sociale media, toont de dader die herhaaldelijk op het slachtoffer inslaat en hem uiteindelijk op de grond schopt, terwijl andere medewerkers machteloos toekijken.

MMA-vechter dader brute mishandeling Subway medewerker

De aanvaller is geïdentificeerd als Fernando Medina Ramírez, een MMA-vechter en zelfverklaarde advocaat, wiens gewelddadige geschiedenis nu aan het licht komt, en de lokale autoriteiten zijn begonnen met een onderzoek naar de zaak.

De schokkende beelden hebben niet alleen gerechtigheid voor het slachtoffer gevraagd, maar ook de bredere kwestie van veiligheid en bescherming van werknemers tegen geweld en agressie in de dienstverlenende sector aan de kaak gesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws