Alex Pereira rivaal ontploft van woede: 'Lafaard' Nieuws
Nieuws

Alex Pereira rivaal ontploft van woede: 'Lafaard'

Alex Pereira rivaal ontploft van woede: 'Lafaard'

Magomed Ankalaev een van de meest gerespecteerde UFC lichtzwaargewichten ter wereld is zijn geduld aan het verliezen tegen kampioen Alex Pereira. Na lange tijd te hebben gewacht op een kans om de UFC lichtzwaargewicht kampioen uit te dagen maakte Ankalaev duidelijk dat hij niet blij is met Pereira's recente suggestie om terug te keren naar de middengewicht klasse.

Om het daar op te nemen tegen UFC middengewicht kampioen Dricus du Plessis. Na het UFC 305 event zondagochtend vroeg barstte Ankalaev uit op sociale media en noemde hij Pereira de "grootste lafaard in de UFC". Hij beloofde de Braziliaan binnen twee ronden knock-out te slaan zodra ze elkaar eindelijk in de octagon ontmoeten.

Ankalaev beschuldigt Pereira van lafheid

In zijn sociale media-uitbarsting beschuldigde Ankalaev Pereira ervan het gevecht met hem te vermijden. "AlexPereiraUFC is de grootste lafaard in de UFC. Hij roept middengewichters uit terwijl hij 40 pond zwaarder is dan zij. Ik ben de enige die hij niet eens noemt. Ik beloof dat ik mijn zaakjes in oktober regel en je in minder dan 2 ronden knock-out sla," schreef Ankalaev.

Deze opmerkingen komen nadat Ankalaev teleurgesteld werd door het feit dat hij niet de volgende uitdager voor de lichtzwaargewichttitel werd, ondanks zijn indrukwekkende reeks van 12 ongeslagen UFC-gevechten. Veel insiders in de sport hadden verwacht dat Ankalaev de volgende titelshot zou krijgen, maar dat bleek niet het geval te zijn.

Voorbereidingen voor komende gevechten

In plaats daarvan zal Ankalaev het op 26 oktober opnemen tegen Aleksandar Rakic tijdens UFC 308, slechts drie weken nadat Pereira op 5 oktober zijn titel voor de derde keer verdedigt tegen Khalil Rountree Jr., de nummer 9 in de lichtzwaargewicht ranglijst.

Deze gebeurtenissen maken de situatie nog complexer, waarbij de spanningen tussen Ankalaev en Pereira alleen maar verder oplopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws