Jake Paul kan maar op 1 manier verliezen van Mike Perry: 'En dit is hoe' Nieuws
Nieuws

Jake Paul kan maar op 1 manier verliezen van Mike Perry: 'En dit is hoe'

Jake Paul kan maar op 1 manier verliezen van Mike Perry: 'En dit is hoe'

Matchroom Boxing-baas Eddie Hearn is ervan overtuigd dat Mike Perry nauwelijks kans maakt tegen Jake Paul deze zaterdag 20 juli. Volgens Hearn is er zelfs maar één manier waarop Perry kan winnen. Jake Paul's benen breken.

"Perry's enige kans is om zijn benen te breken", vertelde Hearn aan DAZN, die het boksgala op pay-per-view uitzendt. "Mike Perry is een weltergewicht die naar mijn weten middengewicht was in de UFC, en de wedstrijd is op 200 pond. Hij heeft absoluut geen kans. En trouwens, Mike Perry is, weet ik zeker, een echte vechtersbaas, en op 160-170 pond is hij waarschijnlijk een hele kluif. Maar je kunt geen 15 kilo weggeven."

"Jake is niet geweldig, maar hij is een grote jongen, hij is sterk en kan ook een beetje boksen. Ik denk dat hij Mike Perry zal verslaan."

Analyse: Op papier lijkt Hearn gelijk te hebben. Perry is kleiner en vecht doorgaans in een lagere gewichtsklasse. Gewicht speelt een cruciale rol in boksen en het nadeel kan lastig te overwinnen zijn. Hoewel Perry een agressieve vechter is, kan Paul hem op afstand houden en uitputten. Favoriet: Jake Paul

Paul vs. Tyson: Nog steeds een optie?

Paul zou oorspronkelijk tegen voormalig zwaargewicht kampioen Mike Tyson vechten, maar Tyson moest dit vanwege een maagzweer uitstellen. In plaats daarvan boekte Paul een riskante wedstrijd met Perry om actief te blijven totdat Tyson klaar is.

Het gevecht met Tyson is opnieuw gepland voor 15 november live op Netflix vanuit AT&T Stadium in Arlington, Texas. Hearn betwijfelt echter of dit gevecht überhaupt doorgaat.

De Jake Paul-machine

"De Jake Paul-machine werkt wanneer hij in een groot gevecht zit", zei Hearn. "Er is wel wat interesse in Mike Perry, en als het gevecht met Mike Tyson doorgaat - wat ik niet denk - weet ik zeker dat dat hoge kijkcijfers zal opleveren."

"Maar hij heeft een sparringpartner nodig. Hij zit vast tussen een bokser en een influencer. De influencer-gevechten gaan hem meer geld opleveren. Hij wil de geloofwaardigheid voor boksen, maar hij is eigenlijk niet bereid om een ​​echt gevecht in het boksen aan te nemen. Een deel van hem wil zich profileren en krediet krijgen als bokser, maar hij kan niemand te goeds vechten, want dan zal hij verliezen."

Analyse: Hearn werpt een interessante vraag op. Paul lijkt te profiteren van gevechten met bekende namen, maar of hij serieus genomen wil worden als bokser is onduidelijk. Een gevecht met Tyson zou veel publiciteit genereren, maar of het daadwerkelijk doorgaat, is de vraag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws