Mike Tyson laat Jake Paul gevecht los na miljoenenverrassing? Nieuws
Nieuws

Mike Tyson laat Jake Paul gevecht los na miljoenenverrassing?

Mike Tyson laat Jake Paul gevecht los na miljoenenverrassing?

Mike Tyson, 58 jaar en nog altijd een legende, heeft ineens iets veel belangrijkers aan z'n hoofd dan zijn geplande gevecht met YouTuber Jake Paul. Terwijl dat gevecht nog steeds op de agenda staat voor november, heeft Tyson net een enorme financiële meevaller gekregen die zijn focus misschien wel compleet verandert.

Gaat het gevecht tussen Mike Tyson en Jake Paul nog door?

Ondanks dat veel mensen hopen dat het gevecht tussen Mike Tyson en Jake Paul wordt geannuleerd staat het nog steeds gepland voor 15 november. Als alles volgens plan verloopt zullen de bokser en de YouTuber het in het AT&T Stadium tegen elkaar opnemen. Maar er zijn genoeg mensen die twijfelen of het echt zover komt.

Waarom? Veel van die twijfels hebben te maken met Tyson’s leeftijd en gezondheid. Hij is immers 58, en dat is niet niks als je het in de ring opneemt tegen iemand als Jake Paul, die een stuk jonger is. Toch kan Tyson, zelfs als het gevecht niet doorgaat, nu al een grote overwinning vieren — maar dan buiten de ring.

Tyson krijgt miljoenen voor zijn cannabisbedrijf

Mike Tyson heeft namelijk een flinke financiële injectie gekregen voor zijn cannabisbedrijf "Tyson 2.0". Grote investeerders hebben 9 miljoen dollar in het bedrijf gestoken. Dat is nogal wat! Dit kan ervoor zorgen dat Tyson zich de komende tijd vooral op zijn bedrijf richt in plaats van op zijn training voor het gevecht.

"Tyson 2.0" is niet nieuw; het bestaat al een tijdje. Maar zoals bij veel startups, was er extra geld nodig om het bedrijf goed draaiende te houden. In april had het bedrijf zelfs een flinke tegenvaller toen ze werden beschuldigd van het verkopen van "muffe" wiet in Californië. Dat is natuurlijk geen goede publiciteit, maar het lijkt erop dat ze nu weer op het juiste pad zitten.

Zal Tyson meer tijd besteden aan zijn bedrijf dan aan het gevecht?

De vraag is nu: gaat Mike Tyson zijn aandacht verdelen tussen zijn bedrijf en de voorbereiding op het gevecht met Jake Paul? Hij is altijd heel open geweest over zijn gebruik van cannabis en andere drugs, en heeft zelfs gezegd dat hij waarschijnlijk onder invloed zal zijn tijdens het gevecht.

Maar met die miljoeneninvestering kan het zomaar gebeuren dat hij meer met "Tyson 2.0" bezig is dan met zijn training. Dus de grote vraag blijft: komt het gevecht er überhaupt nog?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws