ONE kampioen Lee keert terug om titel te verdedigen: Taaie tegenstander' Nieuws
Nieuws

ONE kampioen Lee keert terug om titel te verdedigen: Taaie tegenstander'

ONE kampioen Lee keert terug om titel te verdedigen: Taaie tegenstander'

Na een lange afwezigheid keert tweevoudig kampioen Christian Lee terug in actie om één van zijn twee ONE Championship titels te verdedigen.

Lee de huidige ONE lichtgewicht en weltergewicht kampioen, zal zijn lichtgewicht titel op het spel zetten tegen de ongeslagen Alibeg Rasulov tijdens ONE 169. Het evenement vindt plaats op 8 november in de State Farm Arena in Atlanta. De organisatie kondigde vandaag de comeback aan.

Lee won de ONE lichtgewicht titel door Rae Yoon Ok in augustus 2022 in de tweede ronde te verslaan tijdens ONE 160. Drie maanden later veroverde hij een titel in een tweede gewichtsklasse door Kiamrian Abbasov in de vierde ronde met een technische knock-out te verslaan. In een indrukwekkende comeback waarmee hij ook ONE weltergewicht kampioen werd. Sinds het snel achter elkaar winnen van beide titels is Lee niet meer in actie geweest.

Met deze toevoeging ziet de line-up van ONE 169 er als volgt uit:

  • Anatoly Malykhin vs. Oumar Kane - voor ONE zwaargewicht MMA titel
  • Tawanchai PK Saenchai vs. Jo Nattawut - voor ONE lichtgewicht Muay Thai titel
  • Christian Lee vs. Alibeg Rasulov - voor ONE lichtgewicht MMA titel

Rasulov (14-0 MMA, 1-0 ONE) zal proberen zijn ongeslagen professionele record te behouden tijdens zijn eerste kans op ONE goud. Rasulov debuteerde onlangs bij de organisatie op ONE Fight Night 24 op 5 juli, waar hij de eerdergenoemde Ok versloeg met een unanieme jurybeslissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws