Vechtreus Bob Sapp en Rampage Jackson samen de ring in! Het wordt niet saai' Nieuws
Nieuws

Vechtreus Bob Sapp en Rampage Jackson samen de ring in! Het wordt niet saai'

Vechtreus Bob Sapp en Rampage Jackson samen de ring in! Het wordt niet saai'

Bob Sapp lijkt een terugkeer te maken samen met Quinton 'Rampage' Jackson tijdens Fight circus 6 in Thailand. vooralsnog lijken de twee als een team de ring in te gaan.

Legendes Sapp en Rampage Jackson waren beide aan het begin van de eeuw grote namen bij Pride FC waar ook Nederlanders vochten zoals Alistair Overeem. Sapp en Rampage hebben bij Pride elkaar nooit tegenover elkaar gestaan.

Sapp en Rampage trainden recentelijk al samen in Thailand en nu blijkt waarom. Aan de aankondiging te zien van Full Metal Dojo, de partij achter Fight Circus maken Sapp en Rampage samen deel uit van het American Dream Team.

Vechtreus Bob Sapp en Rampage Jackson samen de ring in als American Dream Team

Rampage is vijf jaar jonger dan Sapp, maar lijkt te zijn gestopt met competitief MMA. Hij was voor het laatst te zien toen hij verloor van de andere Pride-veteraan Fedor Emelianenko bij Bellator 237 in Tokyo.

We weten niet precies wat Rampage en Sapp voor ons in petto hebben. Maar wat Fight Circus ook heeft gepland voor het paar, het zal waarschijnlijk niet saai zijn!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws