馃帴 Chaos op Jiu Jitsu toernooi! Ouders en officials slaags met elkaar na omstreden beslissing Nieuws
Nieuws

馃帴 Chaos op Jiu Jitsu toernooi! Ouders en officials slaags met elkaar na omstreden beslissing

馃帴 Chaos op Jiu Jitsu toernooi! Ouders en officials slaags met elkaar na omstreden beslissing

Een gevecht brak uit tussen ouders en off tijdens een lokaal BJJ-toernooi dit weekend, nadat de overwinning van een van de deelnemers werd betwist.

In een verhitte confrontatie tussen ouders en officials van het toernooi, escaleerde de situatie nadat de uitslag van een wedstrijd in het Braziliaans jiujitsu (BJJ) ter discussie werd gesteld. Het incident vond plaats tijdens een lokaal toernooi.

Overwinning leidt tot hevige confrontatie op BJJ-toernooi

De precieze details van het geschil zijn nog niet volledig duidelijk, maar ontstond er een hevige woordenwisseling tussen de ouders van de betrokken BJJ-deelnemer en het toernooi officials. De ouders waren het oneens met de uitslag van de wedstrijd waarbij hun kind betrokken was. Hun onvrede leidde uiteindelijk tot een fysiek kort gevecht tussen beide partijen.

Het incident veroorzaakte grote onrust onder de toeschouwers en andere deelnemers, waardoor de sfeer van het toernooi snel verslechterde. Het personeel en de beveiliging van het evenement moesten snel ingrijpen om de situatie onder controle te krijgen en verdere escalatie te voorkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws