Slecht voorteken: Levi Rigters al verslagen vóór gevecht met Rajabzadeh? Nieuws
Nieuws

Slecht voorteken: Levi Rigters al verslagen vóór gevecht met Rajabzadeh?

Slecht voorteken: Levi Rigters al verslagen vóór gevecht met Rajabzadeh?

De spanning stijgt onder de fans van kickboksen nu de strijd om de zwaargewicht titel nadert. Tijdens een reflexspel, voorafgaand aan Glory 95, toonde Bahram Rajabzadeh zijn snelheid en versloeg hij Levi Rigters op overtuigende wijze. Dit spel, waarin de twee vechters hun reflexen testten, zorgde voor veel reacties onder de fans en voedde speculaties over de uitkomst van hun aankomende gevecht.

In de aanloop naar Glory 95 werden Bahram Rajabzadeh en Levi Rigters op een unieke manier uitgedaagd. Beide vechters moesten deelnemen aan een spel waarbij willekeurig stokken in de lucht werden losgelaten, die ze vervolgens moesten proberen op te vangen. Het spel was niet zomaar een test; het werd gezien als een mogelijk voorbode voor hun komende gevecht. Snelheid en precisie, essentiële eigenschappen in kickboksen, stonden hierbij centraal.

Fans zien een mogelijke hint voor de uitslag van het gevecht

Rajabzadeh bleek duidelijk sneller dan Rigters in dit reflexspel. Fans reageerden enthousiast op de uitkomst, waarbij sommigen voorspelden dat dit een indicatie zou kunnen zijn voor de uitslag van het daadwerkelijke gevecht. "Als Bahram nu al sneller is dan Levi, dan belooft dat wat voor het gevecht," schreef een fan op sociale media. Een andere fan voegde eraan toe: "Snelheid zal alles zijn voor Rajabzadeh om te winnen."

Rico Verhoeven: de volgende grote uitdaging

Wie van de twee vechters ook wint en tegenover Rico Verhoeven komt te staan, krijgt een zware taak. Verhoeven, de onbetwiste kickbokskampioen, staat niet alleen bekend om zijn kracht, maar ook om zijn snelheid. Hij heeft meermaals laten zien dat hij ook in reflexspelletjes tot de top behoort. De winnaar van het gevecht tussen Rajabzadeh en Rigters zal dus meer dan alleen snelheid nodig hebben om de zwaargewicht titel tegen Verhoeven te veroveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws