Nieuws

Godzilla-achtige showdown: Ngannou vs. Ferreira trailer beloofd vuurwerk

De PFL (Professional Fighters League) heeft een spectaculaire trailer uitgebracht om het aankomende gevecht tussen Francis Ngannou en Renan Ferreira te promoten. Later deze maand zal ‘The Predator’ voor het eerst sinds begin 2022 weer de kooi betreden in Saoedi-Arabië.

Ngannou, voormalig UFC-zwaargewichtkampioen, verliet de UFC na zijn overwinning op Ciryl Gane bij UFC 270 en tekende vervolgens bij de PFL.

Ngannou’s boksavonturen leiden naar terugkeer in de PFL

Sinds zijn overstap naar de PFL is Francis Ngannou vooral actief geweest in het boksen. In oktober vorig jaar maakte hij indruk met een split-decision verlies tegen Tyson Fury, de lineaire zwaargewichtkampioen. Eerder dit jaar werd Ngannou gedomineerd en gestopt door Anthony Joshua in een van zijn recente boksgevechten. Na die nederlaag is de voormalig UFC-kampioen nu klaar voor zijn debuut bij de PFL.

Zijn eerste tegenstander in de PFL wordt Renan Ferreira, een voormalig PFL-toernooikampioen. Ferreira, ook bekend als ‘Problema’, verdiende zijn plaats in het gevecht met Ngannou door Ryan Bader in de eerste ronde knock-out te slaan. Het gevecht tussen Ngannou en Ferreira zal later deze maand de hoofdpartij vormen van een spectaculaire pay-per-view in Saoedi-Arabië.

Godzilla-achtige trailer bouwt spanning op voor PFL-showdown

De trailer die de PFL vandaag uitbracht, doet denken aan een Godzilla-film, met gigantische versies van Francis Ngannou en Renan Ferreira die in een stad vechten. Voor fans van de vechtsporten en degenen die de investeringen van Saoedi-Arabië in de sport hebben gevolgd, komt deze filmische benadering niet als een verrassing.

Hoewel de trailer alleen focust op het gevecht tussen Ngannou en Ferreira, zit de rest van het PFL-evenement ook vol met spannende partijen. In de co-main event staan de Braziliaanse MMA-sterren Cris Cyborg en Larissa Pacheco tegenover elkaar. Beide vechtsters zijn in topvorm: Cyborg won haar laatste partij tegen Cat Zingano in oktober vorig jaar, terwijl Pacheco in november een beslissingsoverwinning boekte op Marina Mokhnatkina.

Verder staan er ook andere grote gevechten op de kaart, waaronder Johnny Eblen vs. Fabian Edwards 2 en Paul Hughes vs. A.J. McKee, wat het een van de meest geanticipeerde PFL-evenementen van het jaar maakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws