🎥 Heftig! Streamer Jaydvn volledig door het lint na knock-out op live event Nieuws
Nieuws

🎥 Heftig! Streamer Jaydvn volledig door het lint na knock-out op live event

🎥 Heftig! Streamer Jaydvn volledig door het lint na knock-out op live event

Tijdens een door de wereldberoemde streamer Adin Ross georganiseerd boksevenement, dat live werd uitgezonden op Kick vanuit de Kick Warehouse afgelopen weekend, zorgde een knock-out voor opschudding onder de fans.

De 23-jarige Ross, die miljoenen kijkers trok, presenteerde een boksevent waarbij verschillende streamers tegen elkaar vochten.

Jaydvn's brute Knock-out op Melt

Een clip waarin Jaydvn zijn mede-influencer Melt met één enkele stoot knock-out sloeg in de eerste ronde, ging viraal. Na de knock-out sloeg Jaydvn zijn tegenstander nogmaals terwijl deze op de grond lag, waarna hij uitbundig zijn overwinning vierde.

Commentatoren en fans reageerden bezorgd: "Hey, hey haal hem weg," was te horen terwijl de scheidsrechter zich over Melt ontfermde.

Reacties en zorgen van fans

De reacties van fans op de knock-out waren gemengd. Sommigen waren onder de indruk van de kracht van de stoot: "Nog nooit zoiets gezien in mijn leven." Anderen uitten hun zorgen over de veiligheid: "Dit is zo gevaarlijk."

Jaydvn zelf gaf na het gevecht toe dat hij te ver was gegaan en bood zijn excuses aan aan Melt, waarbij hij uitlegde dat hij werd meegesleept door het moment en persoonlijke problemen. Fans en commentatoren benadrukten de gevaren van dergelijke acties in de bokssport, waarbij sommigen het 'te gevaarlijk' en 'onveilig' noemden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws