Marokkaan Anass Hibaoui scoort droom knock-out in Hamburg Nieuws
Nieuws

Marokkaan Anass Hibaoui scoort droom knock-out in Hamburg

Marokkaan Anass Hibaoui scoort droom knock-out in Hamburg

Anass Hibaoui onder andere bekend van Enfusion scoorde vandaag een droom knock-out door te Tamim Sharifi verslaan tijdens zijn debuut bij KOK Fights in Hamburg.

Vandaag vond in Hamburg een gedenkwaardig moment plaats in de kickbokswereld. Anass Hibaoui, een Marokkaanse vechter die eerder furore maakte bij Enfusion, maakte zijn debuut bij KOK Fights en wist meteen indruk te maken.

In een gevecht dat werd uitgezonden op DAZN PPV, liet Hibaoui zien waarom hij wordt beschouwd als een van de opkomende sterren in het kickboksen. Hij versloeg de Afghaanse vechter Tamim Sharifi met een adembenemende switch high kick knock-out.

Onvergetelijke knock-out in Hamburg

Het KOK Fights evenement in Hamburg had een aantal topgevechten op het programma staan, maar het was de knock-out van Anass Hibaoui die alle aandacht trok. De vechter, die bekendstaat om zijn explosieve stijl en precisie, leverde een prestatie af die zelden wordt gezien in de ring.

Met een perfect getimede switch high kick wist hij Sharifi uit te schakelen, tot grote vreugde van het aanwezige publiek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws