Nieuws

Mike Tyson traint zich kapot: 'Geen dag rust'

Mike Tyson de legendarische bokser toont opnieuw waarom hij tot de groten in de bokswereld behoort. Ondanks dat het zijn vrije dag was riep Tyson zijn team bijeen voor een intensieve trainingssessie. Dit moment is vastgelegd in de eerste aflevering van de serie Behind the Mike.

Waarin fans een exclusieve blik krijgen op het leven en de voorbereiding van de bokslegende op zijn gevecht met Jake Paul op 15 november.

Mike Tyson vecht tegen zichzelf voor discipline

Op wat een rustdag had moeten zijn, besloot Tyson toch om te trainen. Volgens zijn team was dit een cruciale beslissing, een voorbeeld van hoe hij zijn discipline boven zijn persoonlijke wensen stelt. "Hij wist dat discipline voorop moest staan," aldus een van de teamleden. Tyson's keuze om te trainen op zijn vrije dag toonde zijn toewijding aan de sport en de constante strijd die hij tegen zichzelf voert om beter te worden.

Tysons kracht en techniek blijven indrukwekkend, zelfs op rustdagen

Ondanks de vermoeidheid van reizen en het gebrek aan rust, liet Tyson in de trainingssessie zijn kracht en techniek zien. Zijn team beschreef hoe hij niet alleen één krachtige stoot afvuurde, maar meerdere, als ware het 'raketten'. "Hij gooit geen enkele bom, hij gooit ze allemaal achter elkaar," merkte een teamlid op. Het vermogen van Tyson om zelfs zonder rust op topniveau te presteren, toont aan dat hij klaar is voor zijn komende gevecht tegen Jake Paul.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws