Rico Verhoeven: 10 dingen die je nog NIET wist over de kickbokskoning! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 10 dingen die je nog NIET wist over de kickbokskoning!

Rico Verhoeven: 10 dingen die je nog NIET wist over de kickbokskoning!

Rico Verhoeven kennen we allemaal als de onbetwiste koning van het kickboksen. Maar achter de stoere knokker schuilt een mens met een warm hart en unieke eigenschappen. Ter ere van zijn lange tijd kampioen zijn onthullen we 10 onbekende feiten over Rico Verhoeven.

1. Rico de filmacteur

Wist je dat Rico ambities heeft om na zijn carrière te acteren? Hij had zijn eerste rolletje in de Netflix-serie "Undercover". Inmiddels heeft hij zijn eigen film geproduceerd waar hij de hoofdrol in speelt 'Black Lotus. Ook is hij binnenkort te zien in de film Den of thieves 2.

2. Niet het zonnetje thuis

Voor een gevecht kan Rico behoorlijk chagrijnig worden. Gelukkig kan hij die emoties tijdens de wedstrijd volledig afsluiten en zijn tegenstander knock-out slaan.

3. Haartjes moeten goed zitten

Na een lange trainingdag is er voor Rico niets fijner dan de haren van zijn dochters te kammen. Stoere kerel met een gouden hart!

Rico Verhoeven: 10 dingen die je nog NIET wist over de kickbokskoning!

4. Autoliefhebber pur sang

Met zijn successen in de kickbokswereld verdient Rico flink wat geld. Een deel daarvan investeert hij in mooie auto's, zoals een McLaren 720S en een Landrover van Urban Automotive.

5. Titelverdediger sinds 2014

Al sinds 2014 is Rico onbetwist wereldkampioen kickboksen in het zwaargewicht. Hij verdedigde zijn titel al met succes tegen tal van tegenstanders.

6. Vernoemd naar tv-serie

Rico's moeder vernoemde hem naar Ricardo 'Rico' Tubbs, een personage uit de serie Miami Vice. Oorspronkelijk heette hij zelfs Ricardo, maar later veranderde hij zijn naam in Rico.

7. Nummer 1 McDonalds-fan

Ook Rico kan soms zin hebben in ongezond eten. Zo is hij een grote fan van McDonald's en geeft hij er zomaar €50 uit aan kipnuggets en BigMacs.

8. Zijn eerste knockdown tegen gehad

In al zijn Glory Kickboxing-wedstrijden had Rico nog nooit een knockdown hoeven te incasseren. Een echte knock-outmachine maar tijdens de Glory Zwaargewicht Grand Prix van 8 juni 2024 ging hij zwaar neer door een spinning backfist van Levi Rigters.

9. Behoorlijke ijdeltuit

Rico is naar eigen zeggen behoorlijk ijdel. Hij gaat graag naar de kapper en kan niet tegen dat iemand aan zijn haar komt.

10. Eerste dochtertje was niet gepland

De komst van zijn eerste dochter was niet gepland. Rico en zijn partner waren druk bezig met hun toekomstplannen toen ze onverwachts zwanger bleek te zijn. Inmiddels is Rico niet meer samen met Jacky Duchenne maar heeft een nieuwe vriendin de social media influencer Naomy van Beem.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws