Nieuws

Fout bij uitreiking Glory kampioenstitel Donovan Wisse: 'Snel regelen'

Na een intense strijd stond Donovan Wisse, de Glory middengewicht kampioen, gisteren zelfverzekerd voor de camera's. In een exclusief interview met ChampsTalk deelde hij zijn gevoelens over zijn laatste overwinning.

Zijn volgende gevecht staat in principe al gepland tegen uitdager Michael Boapeah tijdens Glory Collision 7 op 7 december dit jaar.

"Ik voel me heel goed. Het is heerlijk om weer te winnen en het zo makkelijk te laten lijken,” aldus Wisse. Hij benadrukte dat er achter zijn prestaties veel hard werk en voorbereiding zit. “Ik train elke dag, meerdere keren. Je moet altijd gemotiveerd blijven en je tegenstanders goed analyseren om een sterk gameplan te hebben.”

Belt verwarring bij de uitreiking

Tijdens de uitreiking van de kampioensgordel viel op dat er een fout was gemaakt. In plaats van een middengewicht belt, stond er welterweight op de gordel. Wisse reageerde luchtig op de situatie: “Het klopt niet helemaal, ik ben niet zo licht en ik deel zware klappen uit.

Maar die belt wordt snel vervangen, daar maak ik me geen zorgen over dat dit snel geregeld wordt.”

De toekomstplannen van Donovan Wisse en een mogelijke nieuwe strijd

Op de vraag wat de toekomst brengt, hintte Wisse op een mogelijk gevecht tegen zijn rivaal Boapeah. “Ik dacht dat het al vandaag al zou gebeuren, maar Boapeah heeft zijn partij gehad en we gaan kijken hoe snel we het kunnen regelen,” verklaarde hij lachend.

Wisse hoopt volledig te herstellen van kleine blessures en zich daarna klaar te maken voor een potentiële titelverdediging in december.

Tijd voor rust na een zwaar gevecht

Na een trainingskamp en een gevecht van vijf rondes, neemt Wisse nu even de tijd om te herstellen. “Je moet na zo’n intensieve periode echt even rust nemen. Dat is belangrijk om fysiek en mentaal weer op te laden voordat ik weer de ring in ga,” vertelde de kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws