Misselijk! MMA-vechter kotst alles onder tijdens wedstrijd Nieuws
Nieuws

Misselijk! MMA-vechter kotst alles onder tijdens wedstrijd

Misselijk! MMA-vechter kotst alles onder tijdens wedstrijd

Een ongewone en schokkende scène voltrok zich gisteravond tijdens het MMA-gevecht tussen Jacob Estevez en Quinton Scott. Tijdens het gevecht, dat plaatsvond in de Hasbrouck MMA Pro League 4: MMA Nomads vs. Cultr Fight Club in Heights, New Jersey, Verenigde Staten, moest Jacob Estevez letterlijk overgeven in de kooi.

Het incident zorgde voor veel verbazing en ongemak onder zowel de toeschouwers als de commentatoren.

Commentator legt bizarre momenten vast

Charlie Quinn, die als commentator aanwezig was bij het evenement, deelde een video van het onverwachte incident online. In zijn eigen woorden: "Was aan het commenteren voor MMA Pro League in New Jersey gisteravond en was getuige van een van de gekste momenten die ik ooit heb gezien," zegt Quinn. "De vechter grijpt met een volle greep naar de bovenkant van het hek, de scheidsrechter grijpt in en hij begint direct te braken."

Deze woorden van Quinn benadrukken de zeldzaamheid en de onverwachte aard van het voorval, wat het des te opvallender maakte in de wereld van MMA.

Fans reageren op onsmakelijke beelden

Voor veel fans was dit de eerste keer dat zij een MMA-vechter letterlijk zagen overgeven tijdens een gevecht. De beelden die op sociale media circuleerden, wekten veel reacties op, variërend van afschuw tot ongeloof. Het incident heeft ongetwijfeld een blijvende indruk achtergelaten op zowel de aanwezigen als degenen die het gevecht via livestreams volgden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws