NL MMA-topper Blyden klaar voor gevecht met Pool Gralak: 'Sloop partij' Nieuws
Nieuws

NL MMA-topper Blyden klaar voor gevecht met Pool Gralak: 'Sloop partij'

NL MMA-topper Blyden klaar voor gevecht met Pool Gralak: 'Sloop partij'

Op 22 september staan twee topvechters oog in oog in de BRAVE Combat Federation-kooi tijdens BRAVE CF 87 in Alkmaar. De Poolse MMA-ster Adrian Gralak neemt het op tegen de Nederlandse publiekslieveling Noach Blyden in het co-main event van de avond. Beiden hebben iets te bewijzen, en het belooft een explosief gevecht te worden.

Adrian Gralak, actief in MMA sinds 2019, heeft een duidelijke missie: hij wil bewijzen dat Noach Blyden, ondanks zijn succes in kickboksen, niets te zoeken heeft in MMA. Blyden, die vier achtereenvolgende MMA-overwinningen op zijn naam heeft staan, schakelde eerder dit jaar Gralak's landgenoot Oskar Herczyk uit tijdens BRAVE CF 83. Gralak is vastbesloten om te laten zien dat die overwinning een gelukstreffer was.

"Hij is een kickbokser. MMA, dit is mijn terrein, en dat wil ik laten zien," verklaarde Gralak in een recent interview. Deze uitspraak geeft meteen de toon aan voor het gevecht: Gralak voelt zich de meer complete vechter en wil dit bewijzen in de kooi.

De afgelaste confrontatie en de wederopstanding van Blyden

Interessant genoeg had Gralak eigenlijk al tegenover Blyden moeten staan tijdens BRAVE CF 83. Door een ziekte moest hij zich echter terugtrekken, waardoor Oskar Herczyk het gevecht overnam. Blyden won overtuigend in de eerste ronde en werd meteen gezien als een van de grote doorbraken van het jaar.

Gralak is echter niet onder de indruk en komt met zijn eigen indrukwekkende prestatie binnen in dit gevecht. Hij behaalde een overwinning in de eerste ronde tijdens een regionaal evenement en traint bij een van de beste MMA-gyms in Polen. Dit maakt hem goed voorbereid op zijn gevecht met Blyden, dat voor velen wordt gezien als Blyden’s grootste uitdaging tot nu toe.

Blyden moet zijn critici opnieuw het zwijgen opleggen

Voor Noach Blyden is dit gevecht een kans om zijn opmars in MMA voort te zetten en te bewijzen dat hij meer is dan alleen een kickbokser. Hoewel hij zijn debuut in BRAVE CF indrukwekkend maakte met een knock-out in de eerste ronde, wordt Gralak door velen gezien als een veel zwaardere tegenstander. Met vier opeenvolgende overwinningen op zijn naam staat er veel op het spel voor Blyden. Hij zal moeten laten zien dat zijn overwinning op Herczyk geen toevalstreffer was.

Blyden, die naast zijn vechtcarrière ook actief is als ondernemer, acteur en stuntman, weet hoe hij de aandacht op zich moet vestigen. Met zijn charismatische verschijning en sterke sociale media-aanwezigheid heeft hij al een grote schare fans opgebouwd. Nu moet hij echter ook in de kooi laten zien dat hij het complete pakket heeft om door te breken in de middengewichtdivisie van BRAVE CF.

Gralak’s veelzijdigheid maakt hem een grote bedreiging

Gralak’s aanpak voor het gevecht zal waarschijnlijk zijn om Blyden op de grond te krijgen en zijn worstelvaardigheden te gebruiken om hem te neutraliseren. Toch is Gralak niet alleen een worstelaar. Met een zwarte band in Taekwondo en drie van zijn zes overwinningen via stoppages, is hij een veelzijdige vechter die zowel staand als op de grond zijn mannetje kan staan.

Voor de fans is dit gevecht een van de meest intrigerende match-ups van de avond. De vraag blijft: kan Gralak de hype rond Blyden stoppen? Of zal Blyden opnieuw de show stelen met een indrukwekkende overwinning?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws